Geely CK

(выбрать другую модель)

 еще 2 фото
Год: 2008
Пробег: 20.000 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 1.5 бензин
Компл.: комфорт
Кузов: седан, 4 дв.
Автор: Агроном (Украина, Белогорье) Дата: 2011.12.11

5 - общая оценка
5 - надежность
5 - комфорт
5 - ходовая
5 - внешний вид
Відношення ціна якість дуже добре! В співвідношенні до Ланоса та ВАЗа має значні переваги. Двигун Тойото Корола 96 к.с., 6, 5-7, 5л/100км. Має гарний вигляд. Проста в єксплуатації. Значних проблем при єксплуатації не виникало. При виборі авто порівнював ВАЗи, Ланоси і Славуту і випадково надибав Джульку. Чому в нас така інертність? В Китаі від проекту до виробництва проходить два дні, а в нас Антикваріат досі клипають. Такими темпами скоро китайці нам дітей будуть робити, ПОЗОР нам.
Плюсы: Низька ціна, повна комплектація (АБС+ЄБД, гідропісилювач руля, легкосплавні диски, незалежна підвіска, електросклопідьомники усіх чотирьох вікон, кондиціонер, коректор ближнього світла, електрорегулювання бокових дзеркал), пічка робить стабільно добре, єкономічна, двигун Тойото Корола 96к.с., відношення ціна якість.
Минусы: Низький кліренс, огляд через праве бокове дзеркало (сильно віддаляє об'єкти), низьке заднє сидіння, холодної погоди приточна вентиляція при віджатій кнопці дує по ногах, твердий пластик торпеди.
Совет: Проста в єксплуатації, не проходив гарантійне обслуговування. За цей час вийшов з ладу датчик швидкості, підтікала обратка ГУРа - слабкий хомут, протікав тосол, лампочки протитуманки перегоріли - постійно були ввімкнуті. З АІСом ніразу не спілкувався. Відношення ціна якість дуже добре! В співвідношенні до Ланоса та ВАЗа має значні переваги.
еще отзывы с Geely CK - 126шт
объявления с Geely CK - 1шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015