Fiat Linea

(выбрать другую модель)

 LineaГод: 2010
Пробег: 1.500 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 1.4 бензин
Компл.: Active
Кузов: седан, 4 дв.
Автор: Тарас (Украина, Червоноград) Дата: 2011.07.26

5 - общая оценка
4 - надежность
5 - комфорт
4 - ходовая
5 - внешний вид
Куплена місяць назад. Читайте плюси та мінуси. В загальному - приємне, якісне та стильне авто за свої гроші.
Плюсы: Великий салон (сідаю сам за собою при рості 1.90м і 110кг ваги). Великий багажник. Економна (вкладався в паспортні дані по витраті палива при спокійній їзді хорошою дорогою). Зручні сидіння. Вдала конструкція складання задніх сидінь (пряма площадка з багажником). Інформативне рульове, передбачуване керування. Тихий мотор. Хороша звукоізоляція салону. Високий кліренс. Доволі хороший пластик (в Фокусі кращий, в Акценті - гірший). Не смердить. Акуратна підсвітка. Логічний бортовий компютер. Відсутність нульового ТО.
Минусы: Жорстка підвіска (субєктивно). Не проглядається капот та багажник навіть при високому рості, тому паркування на "око". Шумна КПП. Не завжди вмикається задній хід з першого разу (можливо проблеми з моєю ненавченістю керування РКПП). Відсутні бризговики - ПОСТІЙНО "!!!" заляпуються двері та задні крила. (в офіційного дилера - 600грн з встановленням). Нехватка потужності при обгоні - іноді доводилось крутити мотор поза 4000 щоб не вліпитись в зустрічне авто. Мілкі дитячі хвороби - не відкривається багажник ключем, відклеїлась ізоляція під панеллю біля переднього пасажира, відвалилась заглушка в кришці багажника, зірвався один з обприскувачів скла. Відсутність аксесуарів в вільному продажу (ковриків, бризговиків і т.д.) Відсутність відчуття "суцільності авто" - торпедо не жорстко закріплене, люфти важеля ручного гальма та інші дрібниці. Дуже маркі сірі вставки оббивки салону - чистка Ванішом 2-3 рази на місяць гарантовано. Дорогі аксесуари і доукомплектація у офіційного дилера - бризговики 600грн, коврики гумові - 600грн (придбав універсальні на першій ж буді автобазару за 200грн, підійшли майже ідеально), коврик в багажник - 400грн, захист двигуна 1200грн, і самий шик = встановлення магнітоли - 350грн (!!!), при тому що в інструкції з експлуатації показано як самому встановити магнітолу за 2-3хвилини. При любих маніпуляціях - знімання з гарантії. Слабкий акумулятор (як від мопеда). При 3000 об. - 100км/год. Після 140 гуляє починає гуляти по дорозі.
Совет: Якщо є можливість - беріть турбо-версію. Хороша альтернатива новому Акценту та Симболу. Унікальність авто ( у Львові поки що побачив лише 1 Fiat Linea). Якщо б не багажник - не роздумуючи взяв б Grande Punto, все таки турецька збірка Linea трішки відчувається.
еще отзывы с Fiat Linea - 67шт
объявления с Fiat Linea - 0шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015