Skoda Yeti
КПП: мех.
Привод: полный
Двигатель: 1.8 turbo бензин
Кузов: универсал, 5 дв.
Автор: Євгеній (Украина, Винница)
Дата: 2011.06.29
общая оценка
- надежность
- комфорт
- ходовая
- внешний вид
Пересів на дане авто з фабії 1, 2- до цього часу не можу звикнути до споживання бензину, стиль водіння максимально економний при цьому менше 6.8 по трасі невиходило а по місту максиму що зміг зекономити 9.8 = при звичайному стилі виходить 7.2 на 11 . В зимку коли дороги не чищенні буває і до 15 доходить . стосовно ходових якостей авто чудове - але невистачає кліренсу, декілька раз чіпляв. Для мене це спортивний автомобіль підвищеної прохідності - не більше . На правельних покришках це дісно спорткар. Як на мене авто за такі гроші немає мати зодних скрипів -а воно скрепить !Обезшумка солона непогана - на швидкості 100 і більше спілкуєшся з пасажиром без проблем. Влаштовує все - окрім споживання пального, списую все на повний привід і стан нашого бездоріжя. В бак при великому бажанні - якщо плануєш далеку дорого можна залити і 75 літрів яких вистачить приблизно на 1000 км - перевіряв коли їздив у крим . Стосовно недоліків незнаю що написати окрім споживання бензину , легко драпається лак на кузову , та досить просто подряпати скло. Авто у свому класі конкурентів не має - ціна якість . Куди не глянь - на усіх деталях значок або ауді або VW. Аналогічны мотори стоять на passat i A4 ! Для наших доріг кращого авто за такі гроші - непридумаєш.
Плюсы: Надійність - легко продати на вторичному ринку
Минусы: Споживання пального - але з таки параметрами 160 коней та 250 ном моменту то мабуть +. Доречі Чіп тюнери даний мотор вважают найкращим для тюнінгу і легко вижимают з нього 210 / 320 ном - вартість приблизно 400у.е і до сотні менше 7 сек розгон займає
Совет: можна купувати - у кого є сумніви перегляньте topgear 16 сезон 1 передачу ;) там усе сказано
еще отзывы с Skoda Yeti - 27шт
объявления с Skoda Yeti - 0шт