Citroen Saxo

(выбрать другую модель)

Год: 1997
Пробег: 200.000 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 1.0
Компл.: моноінжнктор
Кузов: хэтчбек, 5 дв.
Автор: Влад (Украина, Ивано-Франковск) Дата: 2008.02.19

4 - общая оценка
3 - надежность
4 - комфорт
4 - ходовая
4 - внешний вид
Перша машина. Купив в не дуже хорошому стані. Їжджу 1, 5 роки (27 тис км). Довелось вкласти біля 500 дол в ремонт.Реставрувалась задня балка, мінялись передні стойки (стояли ще рідні при пробігу 200 тис), шарові, прокладка ГБЦ, сальники колінвала і розподільчого вала (сопливили), сальники клапанів, втулки стабілізатора 2 рази (очевидно слабке місце), вижимний підшипник, передні колодки. Зараз стан цілком нормальний, масло не їсть, завів і поїхав.
Плюсы: Порівняно дешеві запчастини, економність 5 л на 100 км, доступність у ремонті, порівняно великий багажнік (влазить 4 колеса), вдала ергономіка водійського місця, нержавіючий кузов. Для міста ідеальний.
Минусы: Запчастини не завжди є в наявності, нема розборок, мало спеціалістів по французах. Мотор 1.0 для спортивної їзди явно заслабий. Для сім`ї замалий.
Совет: Провести діагностику підвіски, особливо задньої балки. Прокладки і сальники мотора люблять сопливити маслом при пробігу від 150 тис. Стежити за пильниками шрусів, вони нерозбірні. Отже, для їзди 1-3 осіб, які дуже не переймаються статусом, авто цілком підходить.
еще отзывы с Citroen Saxo - 2шт
объявления с Citroen Saxo - 0шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015