Volkswagen Polo

(выбрать другую модель)

Год: 1987
Пробег: 500.000 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 1.3
Кузов: хэтчбек, 3 дв.
Автор: ky4a (Украина, Ужгород) Дата: 2010.04.25

5 - общая оценка
4 - надежность
5 - комфорт
5 - ходовая
4 - внешний вид
НЕУБИВАЄМИЙ автомобіль! Напоминаю, пробіг 500 тис. км! За 23 один серйозний ремонт (смішно навіть - ремон колець, які були спалені попереднім власником - на 1 передачі з повною загрузкою по груні в горах, де мінімум на ниві до того виїжджали). За такий термін експлуатації всі заміни (акумулятор, стойки, амортизатори, гальма і т.п.) планові. За рахунок того, що дизель в місті проблем зі стартом не було, рідко коли програю БМВ і значно дорожчим (в разів 5) авто. Зате після 80 км/год не тягне просто, розгін до 100 більше 20 сек точно. Але це міський автомобіль і витрати палива такі ж - траса 5 л. (100 км/год), місто - 6 л. Дуже довгий період тягав повний салон + забитий прицеп залізом. Р.S. Коли говорять про надійність жигулів, лад, ланосів, всяких галімих рено і сітроенів - то це просто смішно - це уже похоронена ржавчина після такого пробігу.
Плюсы: Надійність! Так, в салоні все тарахтить, але покажіть мені легковий автомобіль з півмільйонним пробігом (90% якого в Україні на українському дизелі) без ремонту коробки чи мотора.
Минусы: Довго думав, але вирішив не залишати пусте поле. Потужності не вистачає, всетаки 45 к.с. Їхати більше 120 буде дуже тяжко. Ну і шумоізоляція ніяка, але то бюджетна малолітражка '87 року.
Совет: Я б новий поло не брав, потрібно трохи додати і шкоду більшу взяти.
еще отзывы с Volkswagen Polo - 99шт
объявления с Volkswagen Polo - 0шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015