Subaru Forester
КПП: авт.
Привод: полный
Двигатель: 2.0
Компл.: полная
Кузов: внедорожник, 5 дв.
Автор: (Украина, Киев)
Дата: 2009.12.29

общая оценка

- надежность

- комфорт

- ходовая

- внешний вид
Придбав авто після седана, мабуть тому відразу відчув аеродинамічні шуми (машина досить висока, плюс рейлінги). Авто на обкатці, то більше 100 км/ год не жену, при 70 км витрати пального 6, 4 л, при їзді по столичним дорогам витрати склдають у середньому 10, 5 л. Відчув також вибрики задньої підвіски, про які всі скаржаться, але нічого страшного у цьому не має (при розумних критеріях швидкості, ями чи горба). Дещо неприємний на дотик і пластик торпеди. Слід зауважити і на особливості кузова (метал тонкий), при виїзді одним колнсом на бордюр двері багажника дають маленький перекос. Салон просторий, особливо слід вітмітити висоту даху, наприклад у Санта Фе до стелі пи зрості 185 см буквально 1 см. На задньому ряді теж просторо, єдине, що заважає трьом пасажирам - нерівна підлога. І ще заводська всесезонка Бріджстоун корисна в теплу пору, на сніжних поворотах мкавшина йде в занос, тому треба придбати зимову гуму.
Зазначене вище не є суттєвими недоліками, а просто щирим суб"єктивним враженням. Взагалі авто мені подобається. Його справжні переваги з першого погляду не помітні, адже свій вибір на ньому я зупинив не відразу, розглядав можливість придбання Соренто, Санта Фе, Оутлендер XL, Вітара, Кайрон. Але у Хюндая і Санг Йонга низький дах і специфічний дизайн, Сузукі теж якась тісна, жіноча, на Кіа і Мітсубіші на момент придбання в повній комплектації була вища ціна. І тут зацікавила Субару і після придбання я не жалкую, а просто задоволений.
Плюсы: Повний привід, простора, економна
Совет: Гідний вибір
еще отзывы с Subaru Forester - 84шт