Меджибіжський замок на три дні захопили байкери

10:00 05.05.2015
Меджибіжський замок на три дні захопили байкери

У фортеці Меджибіж Хмельницької області, що за 80 км від Вінниці, травневими вихідними "відгудів" мотофестиваль "МотоМеджибіж 2015", організований клубом "Странники МСС". Відвідали захід і вінницькі мотоциклісти, які поділилися враженнями з Vlasno.info.

Учасники фестивалю ще з п'ятниці 1 травня позаймали місця на подвір'ї фортеці, де розбили наметове містечко. Три дні відвідувачі жили просто неба, насолоджуючись краєвидами та слухаючи виступи музикантів.

У перший день сцену полонили гурти "Singing Flute" та SV-Project, а пізнього вечора просто на стіні церкви з проектору транслювали фільм про Меджибіж.

— Опівдні 2 травня під стінами фортеці вишикувалась колона, яка направилась у Летичів. Там для мотоциклістів провели екскурсію, заїхали й на рибний базар — незамінний пункт туристичних маршрутів Хмельниччини. Відвідали байкери і руїни середньовічного костелу в самому Меджибожі, — розповідає Сергій, учасник мотозльоту з Вінниці.

У фортеці для гостей організували різноманітні конкурси, і незважаючи на дощову погоду, люди веселилися до пізньої ночі, адже на сцені були запальні гурти "Ин Тим" та "BEAST", останні дуже вдало відтворювали репертуар гурту "Арія", за що отримали захоплені відгуки. Виступав перед мотоциклістами і володар Рекорду України Олег Універсал — чоловік, який одночасно може грати на 10-ти інструментах.

Наостанок глядачів-байкерів порадували модним показом. Неформальний одяг, презентований дизайнером Frazy Grand, дуже органічно виглядав у форматі цього заходу.

Нічні посиденьки та пісні біля багаття стали логічним завершенням мотозльоту і вже на ранок неділі гості почали збиратися в колони та роз'їжджатися із старовинного замку.

Вінничани, які не змогли потрапити на фестиваль у Меджибіж, зможуть насолодитися мотоатмосферою вже наступного тижня поблизу Вінниці, адже 14 травня стартує "Загул" - традиційне байкерське свято, яке триватиме в піонерському таборі поблизу "Гостевії" аж чотири дні. Цьогоріч тематика фестивалю "У колгоспі", тож вас чекає атмосфера села і праці, смачна українська кухня та традиційні народні розваги. "Голову колгоспу" можна знайти за телефоном 067 954 63 31. Також організатори проводять розіграш безкоштовної реєстрації та входу в табір на сторінці спільноти "Загул" у соцмережі. Для решти гостей вхід складатиме 200 грн, дівчатам — 100 грн, і вже традиційно для таких заходів, жінки за кермом власних байків зможуть заїхати на "Загул" безкоштовно.


Источник: ВЛАСНО
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015