Офіційному дилеру «Лексус Київ Захід» - 6 років!

10:34 14.04.2015
Офіційному дилеру «Лексус Київ Захід» - 6 років!

10 квітня 2009 року гостинно відчинив свої двері офіційний дилерський центр «Лексус Київ Захід» на Великій Кільцевій, 58 — єдиний авторизований 3S дилерський центр у Києві, який вже впродовж 6-ти років посідає лідируючі позиції у мережі Лексус в Україні. Варто відзначити, що «Лексус Київ Захід» — це єдиний у Києві офіційний дилер Lexus зі 100%-м українським капіталом.

«Лексус Київ Захід» — це один з найбільших та найсучасніших офіційних дилерських центрів Lexus у Європі. Салон площею майже 12 тис. квадратних метрів уособлює простір безмежних можливостей. Він дозволяє розмістити 11 автомобілів та включає дві зони видачі автомобілів, не обмежуючи світло та простір згідно з найновішими стандартами Lexus Retail Concept.

Вже 6 років поспіль «Лексус Київ Захід» дарує шанувальникам японського бренду задоволення від купівлі стильних, високотехнологічних, комфортних та безпечних автомобілів Лексус. За час своєї діяльності дилерський центр значною мірою посприяв популярності марки, поповнивши автопарк українців на 1828 нових авто, всього ж клієнтами автоцентру стало більше 6000 осіб. За результатами 2011-2014 років «ВіДі Еліт» займає лідируючі позиції з продажу та обслуговування в Україні, а доля «Лексус Київ Захід» у столичному регіоні за підсумками 2014 року склала 61,4%.

Lexus — це коли можливості безмежні, а розкіш відчутна у кожній деталі. Запрошуємо Вас приєднатись до гостинного шоу-руму «Лексус Київ Захід» та познайомитись із вишуканими автомобілями Lexus, які дарують своїм власникам впевненість у будь-яких умовах і по-справжньому новий вимір швидкості.

У нашому автоцентрі Ви зможете провести тест-драйв будь-якої моделі Lexus на всіх типах покриття доріг: траса, місто, бездоріжжя. Чекаємо на Вас за адресою:

Місто Автомобілів «ВіДі АвтоСіті», вул. Велика Кільцева, 58 , Софіївська Борщагівка, тел. (044) 507-08-08


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015