Готуй автомобіль до весни разом з «ВіДі-Край Моторз»

10:07 02.03.2015
Готуй автомобіль до весни разом з «ВіДі-Край Моторз»

У дилерського центру «ВіДі-Край Моторз» є прекрасна новина для своїх клієнтів: тільки в період з 1 березня до 31 травня 2015 року вони зможуть скористатися послугами фарбування і полірування авто на ще більш вигідних умовах.

Дилерський центр «ВіДі-Край Моторз» в рамках весняної акції пропонує своїм клієнтам 30% знижки на послуги кузовного ремонту, фарбування та полірування авто. Як відомо, велику частину дефектів можна усунути виключно поліруванням. Кваліфіковані фахівці нашого дилерського центру добре знають, як прибрати потертості і подряпини, і змусити ваш автомобіль блищати. Зрозуміло, найкращого ефекту можна досягти тільки з використанням професійного обладнання та матеріалів.

Якщо проблеми з лакофарбовим покриттям неможливо вирішити поліруванням, ми можемо відновити первісний вигляд вашого автомобіля фарбуванням, а також вирішити будь-яке питання, що стосується проведення кузовного ремонту, з використанням акційних знижок. Будьте впевнені: роблячи кузовний ремонт автомобіля у «ВіДі-Край Моторз», ви гарантовано отримуєте якісний результат.

Поспішайте оцінити переваги нашої весняної акції!

За більш детальною інформацією звертайтесь до консультантів дилерського центру «ВіДі-Край Моторз» за телефоном (044) 591-50-00 або приходьте безпосередньо за адресою вул. Велика Кільцева, 60а, Софіївська Борщагівка, Київська обл., Україна.

*Акція діє з 01.03.2015 р до 31.05.2015 р в дилерському центрі «ВіДі-Край Моторз» (м. Київ, вул. Велика Кільцева, 60а) і поширюється тільки на фізичних осіб. За додатковою інформацією прохання звертатися до консультантів сервісу «ВіДі-Край Моторз» за тел .: (044) 591-50-05


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015