«ВіДі Край Моторз» запрошує на святкування 4-річчя та дарує шалені знижки*!

11:31 02.10.2014
«ВіДі Край Моторз» запрошує на святкування 4-річчя та дарує шалені знижки*!

Двері дилерського центру Ford «ВіДі Край Моторз» на Великій Кільцевій, 60а вже протягом 4 років гостинно відкриті для прихильників популярного бренду. І з нагоди Дня народження «ВіДі Край Моторз» приготував приємні сюрпризи для своїх Клієнтів. Так, автолюбителі, які придбають автомобіль у «ВіДі Край Моторз» з 4-го по 11-е жовтня 2014 року, отримають 1% знижки на весь модельний ряд Ford. А клієнти, що завітають у ці дні на сервіс «ВіДі Край Моторз», отримають додаткову 4% знижку на сервісні роботи та запчастини. До того ж, кожен учасник тест-драйву або клієнт сервісу 4 жовтня гарантовано отримає фірмовий значок Ford.

За час роботи дилерського центру власниками автомобілів Форд стали більше 2500 тис. осіб, а на сервісі «ВіДі Край Моторз» пройшли обслуговування більше 24 500 автомобілів, у стінах автосалону проходили Дні відкритих дверей, Сервіс-дні та презентації довгоочікуваних новинок, а у 2014 році «ВіДі Край Моторз» успішно пройшов наглядовий аудит на відповідність вимогам Міжнародного стандарту ISO 9001:2008.

«Ми вдячні нашим Клієнтам за їхній вибір та довіру! Дружна команда „ВіДі Край Моторз“ неухильно вдосконалює якість обслуговування, пропонує нашим Клієнтам найбільш актуальні та цікаві пропозиції та робить все можливе, щоб у Клієнтів залишалися тільки позитивні емоції. Тож і цього року ми з радістю запрошуємо прихильників бренду Форд провести у нас час із користю та задоволенням, скориставшись спеціальними святковими пропозиціями», — зазначив Андрій Шевчук, директор «ВіДі Край Моторз».

Варто відзначити, що автоцентр «ВіДі Край Моторз» є одним з найбільших за площею салоном Ford в м.Києві. До уваги Клієнтів пропонується широкий вибір автомобілів Ford, є можливість випробувати в русі найпопулярніші легкові моделі, пропонуються вигідні кредитні умови.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015