Сервіс Mazda, або Сервіс зі знаком якості

09:57 24.09.2014
Сервіс Mazda, або Сервіс зі знаком якості

Дилерський центр «ВіДі Скай Моторз» поспішає повідомити своїм новим клієнтам приємну новину: милі сюрпризи чекають на тих, хто відвідає ДЦ в період з 22 по 27 вересня.

Тільки протягом цього тижня, купуючи для своєї Mazda запчастини в нашому дилерському центрі або користуючись послугами сервісного центру, ви отримуєте в якості компліменту знижку до 20%. Не будуть обділені увагою і ті наші клієнти, які в період з 22 по 27 вересня захочуть придбати для свого автомобіля якийсь цікавий аксесуар. Їм буде запропоновано знижку до 10%.

Крім того, 27 вересня відбудеться день офіційного знайомства з сервісом високої якості та розумної ціни — сервісом Mazda. Гостей ми чекатимемо від 13:00 до 16:00. Ви отримаєте можливість зустрітися з командою дилерського центру «ВіДі Скай Моторз» та отримати професійні поради від фахівців.

Відвідавши зону сервісу і склад запчастин, ви переконаєтеся в тому, що, залишаючи свій автомобіль на обслуговування в нашому сервісному центрі, ви віддаєте його в руки справжніх професіоналів. Вам буде наочно продемонстровано роботу служби допомоги в дорозі Mazda Assistance і деякі із запропонованих у нашому меню сервісних послуг, що вкотре підтвердить дотримання нашими фахівцями суворих вимог і високих стандартів, прописаних політикою бренда.

У невимушеній атмосфері дружнього спілкування ви зможете обмінятися думками та емоціями з іншими власниками автомобілів Mazda. А найазартніші наші гості отримають можливість виграти милий аксесуар для свого авто в ході вікторини, якою закінчиться вечір

Відвідавши дилерський центр «ВіДі Скай Моторз» у період з 22 по 27 вересня, наші клієнти отримають можливість не тільки вигідно скористатися послугами сервісного центру, придбати потрібну запчастину або аксесуар, але й переконатися в тому, що сервіс Mazda — це сервіс зі знаком якості.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015