Jaguar представлено у образі Superhero Jaguar та Стелла Маккартні представляють новий XE у Парижі

12:18 23.09.2014
Jaguar представлено у образі Superhero Jaguar та Стелла Маккартні представляють новий XE у Парижі

Напередодні показу колекції Стелли МакКартні на Paris Fashion Week 29 вересня, Jaguar об’єднав зусилля із провідним британським дизайнером для започаткування наступного етапу кампанії FEEL XE та презентації нового Jaguar XE. І Стелла, і Jaguar є відображенням найкращого британського дизайну. Вони поділяють спільну відданість елегантності, продуктивності, стилю та функціональності, а заходи FEEL XE є втіленням цієї філософії дизайну.

Коментуючи свою участь над проектом кампанії FEEL XE, Стелла МакКартні сказала: “Jaguar – британський бренд, який сповнений історією, шармом, а також це марка, яку я обожнюю вже багато років. Тому для мене справжнє задоволення співпрацювати. Було дуже цікаво адаптувати грайливий принт Superhero для XE, надаючи його захоплюючому дизайну більшої сили – не можу дочекатися коли побачу його на вулицях Парижу.”

Заходи FEEL XE відзначають новий етап презентації XE, під час якої на Парижському автосалоні Jaguar вперше представить детальну специфікацію авто. До них входитимуть показники ефективності, розважальні системи, а також відбудеться світовий дебют системи контролю всіх поверхонь.

Два престижні розкішні британські бренди створили заходи FEEL XE, один із них це брендування лінійки автомобілів Jaguar розкішним «одягом-принтом» Superhero із колекції Стелли МакКартні Весна 2015. Ці автомобілі виїдуть на вулиці Парижу 29 вересня, представляючи серію заходів FEEL XE, які перебували під керівництвом Стелли.

Через два роки після випуску із Центрального коледжу мистецтва та дизайну Св. Мартіна у Лондоні Стелла переїхала до Парижу, щоб зайняти посаду креативного директора бренду Chloe. Через чотири роки вона представила свою першу колекцію будинку моди Stella McCartney у Парижі і це місто дуже близьке її серцю.

Ян Каллум, директор із дизайну Jaguar, говорить про його повагу до робіт Стелли та їх спільну пристрасть до британського дизайну та інновацій: “Я завжди високо шанував роботу Стелли та зацікавлено спостерігав за її партнерськими проектами, особливо розробку матеріалів для олімпійської команди Великобританії. І це чудове відображення відданості Стелли елегантності, стилю, функціональності та продуктивності, саме ті риси, які я прагнув відобразити у Jaguar XE.”

Заходи FEEL XE є демонстрацією постійної участі Стелли у кампанію Jaguar FEEL XE. Стелла стала гостею світової презентації Jaguar XE, яка проходила у Ерлс Корт у Лондоні 8 вересня 2014 року, а також вона обрала найбільш економічний Jaguar сьогодення для трансферу на 2014 Stella McCartney Green Carpet Collection.

Після низки заходів FEEL XE у Парижі Jaguar представить деталі наступного проекту FEEL XE із британським актором Ідрісом Ельбою. Щоб дізнатися більше про заходи FEEL XE, спостерігайте за авто на вулицях Парижу 29 вересня 2014 року напередодні автосалону.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015