Тест-драйв модельного ряду Jaguar Land Rover у клубному містечку Riviera Villas

17:24 16.09.2014
Тест-драйв модельного ряду Jaguar Land Rover у клубному містечку Riviera Villas

13 вересня 2014 року команда «Віннер Автомотів» організувала тест-драйв легендарної лінійки позашляховиків Land Rover та елегантних і потужних представників родини Jaguar в ексклюзивному клубному містечку Riviera Villas.

Початок оксамитового сезону у Riviera Villas, якому була присвячена подія, скоріше нагадував чудовий літній день у відпустці – із ласкавим сонцем, запашними соснами, зеленою травою, спортивними розвагами, кінотеатром під відкритим небом та, звичайно, тест-драйвом розкішних авто, наданих компанією «Віннер Автомотів».

У цій події взяли участь більше 150 жителів та гостей Riviera Villas.

Протягом дня гості мали можливість познайомитися з представниками лінійки Land Rover: Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Evoque та Discovery 4, а також моделями Jaguar: F-Type Convertible, XJ та XF.

Майже 50 гостей святкової події здійснили тест-драйв по мальовничій рів’єрі Київскього моря на автомобілях Jaguar та долаючи перешкоди бездоріжжя поруч із містечком на позашляховиках Land Rover.

Вишуканість, потужність та елегантність автомобілів Jaguar та Land Rover чудово доповнювали бездоганну красу природи та безкомпромісну розкіш, що панують у Riviera Villas.

Більш детально про технічні характеристики та спеціальні пропозиції на весь модельний ряд Jaguar Land Rover ви можете дізнатися у консультантів «Віннер Автомотів» за тел.: (044) 499 99 94 або завітавши до салону.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015