Акційний 2013-ий

14:54 24.06.2014
Акційний 2013-ий

Шановні Клієнти!

Ви маєте чудову можливість придбати свій Volkswagen за максимально вигідною ціною!

У цей період офіційний імпортер ТОВ «Порше Україна» та автосалон «Престиж-Авто», офіційний дилер Volkswagen в Західному регіоні пропонує спеціальне ціноутворення на автомобілі моделей CC та Passat Variant 2013-го року виробництва.

Обираючи автомобіль з обмеженого переліку, Ви отримуєте максимальну цінову перевагу від рекомендованої роздрібної ціни. Кожен з акційних автомобілів має свою цінову перевагу.

Для того, щоб придбати автомобіль за акційними умовами достатньо лише завітати до автосалона «Престиж-Авто», де менеджери з продажу автомобілів нададуть Вам детальну інформацію про спеціальну пропозицію та допоможуть зробити свій вибір.

Автомобілі Volkswagen відомі німецькою якістю, надійністю та високою технологічністю.

Бренд Volkswagen гарантує Вам не тільки найвищий рівень комфорту, впевненість та задоволення від кожної поїздки, а й постійну турботу про Клієнта. Саме тому, ми розробили дану акційну пропозицію з вигідним ціноутворенням. Звертаємо Вашу увагу на те, що акційне ціноутворення діє на обмежену кількість автомобілів, тож не гайте часу та вже сьогодні завітайте до автосалону «Престиж-Авто», що знаходиться за адресою: м. Хмельницький вул. Прибузька, 48/2, або зверніться за телефоном (0382) 702-200.

Розрахунок здійснюється у національній валюті України, згідно комерційному курсу, встановленому на день оплати. ТОВ «Порше Україна» залишає за собою право на припинення або зміну умов дії акції у будь-який момент. Акція діє на всій території України.

Спецпропозиція діє на обмежену кількість автомобілів.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015