Автомобілі Volkswagen припали аграріям до душі

15:20 19.06.2014
Автомобілі Volkswagen припали аграріям до душі

Компанія «Престиж-Авто» - офіційний дилер автомобілів Volkswagen на Хмельниччині взяла участь у Дні поля, що проходив 17 червня у с. Оринин, Кам'янець-Подільського району.

Захід організувала компанія БАСФ ТОВ, основним напрямком діяльності якої є засоби захисту рослин.

Керівники аграрних підприємст краю, які завітали на захід, мали можливість розширити не тільки свої професійні знання, але й детально ознайомитись з комерційним модельним рядом компанії Volkswagen.

На огляд гостей були представлені патріотичний Amarok, зручний Caddy Kombi, комфортний Multivan, супер місткий Crafter та стильний і агресивний Amarok Canyon.

Аграгії цікавились потужним Crafter, який здатний перевезити залежно від бази і моделі даху від 681 до 2,735 кг, об'єм його додаткового відсіку від 7,5 до 17 м? . Довжина вантажного відсіку сягає від 2,6 до 4,7 м. Тобто — це надійний робочий партнер, який ніколи не підведе.

Не залишився без уваги і Multivan, адже ця модель створено для комфорту. У салоні Ви зустрічаєте виключно високоякісні матеріали, а всі деталі салону продумані у такий спосіб, що дає Вам можливість реорганізовувати салон протягом дня відповідно до своїх потреб.

Всім присутнім на Дні поля була запропонована можливість провести тест-драйв Amarok. Від бажаючих «приміряти вишиванку» — не було відбою. Автомобіль дойстойно витримав всі несподіванки грунтової дороги: і круті спуски у зарослях трави і стрімкі підйоми. Amarok долає круті схили і неглибокі броди завдяки вражаючому куту звису спереду 28 градусів і ззаду 23,6 (28 ззаду без бампера), а також глибина броду, що долається, може бути до 500 мм.

Аmarok вистояв і просто не залишив байдужим до себе навіть найзатятішого скептика.

Загалом — автомобілі марки Volkswagen черговий раз продемострували свою надійність, витривалість і комфортабельність.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015