Jaguar зберігає за собою лідируючі позиції бренда якості

14:55 19.06.2014
Jaguar зберігає за собою лідируючі позиції бренда якості

J.D. Power повідомив результати дослідження першочергової якості Initial Quality Study (IQS), відповідно якого бренд Jaguar займає другу сходинку серед брендів автомобільної промисловості у 2014 році. Третій рік поспіль британський бренд входить до десятки кращих брендів у дослідженні, яке проводиться серед клієнтів США. Значний внесок до результатів зробив Jaguar F-TYPE, який зайняв другу сходинку у сегменті «Спортивні авто середнього розміру преміум класу», вперше поставши у цьому сегменті. До лінійки автомобілів Jaguar 2014 модельного року входять F-TYPE, XK, а також седани XF та XJ. Дослідження IQS опрацьовує відгуки клієнтів, які володіють авто не менше 90 днів.

“Jaguar стрімко рухається вперед, встановлюючі нові стандарти на ринку преміум автомобілів та додаючи виключну якість до неперевершеного дизайну та продуктивності, які змушують людей закохуватися у наші автомобілі та бренд,” – говорить Джеф Каррі, Віце президент бренду Jaguar у Північній Америці. “Його чудові показники по рівню якості набагато попереду конкурентів і це досягнення всієї команди Jaguar, яка творить нове покоління шанувальників бренду.”

Повністю алюмінієвий F-TYPE Coupe 2015 модельного року довершує лінійку кабріолетів F-TYPE. Новий F-TYPE R Coupe стоїть на чолі лінійки та оснащений 550-сильним 5-літровим бензиновим двигуном V8 supercharged та розганяється до 100 км/год лише за 4,2 секунди.

У майбутньому очікуються нові досягнення бренду Jaguar. Jaguar XE, абсолютно новий спортивний седан преміум класу, буде представлено у цьому році. Jaguar XE стане першим автомобілем, оснащеним новим високопродуктивним двигуном Ingenium. Економічний 2-літровий 4-циліндровий бензиновий двигун забезпечить виключним рівнем продуктивності та низким рівнем викидів СО2. Нова прогресивна технологія Jaguar Land Rover – додаток для смартфонів InControlTM, представлена раніше цього року, буде доступна на нових моделях Jaguar Land Rover починаючи з другої половини 2014 року.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015