Компанія Ford Otosan відкриває завод у Туреччині вартістю 511 мільйонів доларів США

16:33 26.05.2014
Компанія Ford Otosan відкриває завод у Туреччині вартістю 511 мільйонів доларів США

Сьогодні компанія Ford Otosan, турецьке спільне підприємство між Ford Motor Company та Koc Holding, офіційно запустила виробництво автомобілів на сучасному та новому автоскладальному заводі у місті Єнікьої, Туреччина.

Білл Форд, виконавчий директор компанії Ford, і Алі Й. Коч, член ради директорів компанії Koc Holding і президент Ford Otosan, провели церемонію, ознаменувавши запуск виробництва заводу вартістю 511 мільйонів доларів США. Він вироблятиме малолітражний комерційний автомобіль Ford Transit Courier і пасажирський автомобіль Ford Tourneo Courier у базовій комплектації.

Крім того, на церемонії був присутній Прем‘єр-міністр Туреччини Реджеп Таїп Ердоган. Захід відвідали почесний президент компанії Koc Holding Рамі Коч та її ж президент Мустафа Коч, а також посадові особи вищих і місцевих органів виконавчої влади.

«Компанія Ford Otosan – це одне з найстабільніших і найуспішніших спільних підприємств у всесвітній автомобільній промисловості, яке сьогодні відзначає ще одну значну історичну веху у цій співпраці, - підкреслив Білл Форд. – Цей новий завод є доказом натхнення та самовідданості чоловіків і жінок компанії Ford Otosan, і поруч зі спільним рухом уперед надалі зростатиме і наш успіх».

«Нові моделі Courier розроблялися 500 інженерами у нашому науково-дослідному центрі, де працюють 1 300 кваліфікованих спеціалістів. Крім того, ці автомобілі сприятимуть підтримці турецької постачальної галузі та відкриють нові можливості для експорту», - додав він.

Нові потужності площею 70 000 квадратних метрів розташовані поблизу існуючого автоскладального заводу компанії Ford Otosan у місті Коджаелі, і це третій завод компанії, що будує автомобілі Ford.

Пасажирський автомобіль Ford Tourneo Courier у базовій комплектації та найменший комерційний автомобіль Ford Transit Courier продаватимуться у близько 46 країнах світу. На заводі використовуються ті ж удосконалені та екологічно чисті технології виробництва, які компанія Ford впровадила у своїх всесвітніх виробничих потужностях, і він здатний будувати до 110 000 автомобілів на рік.

Спільне підприємство Ford Otosan має більше ніж 50-річну історію співпраці з Ford Motor Company та Koc Holding, у той час як тісні взаємовідносини цих двох партнерів уходять корінням на майже дев‘яносто років.

У даний час компанія Ford Otosan, що є ключовим елементом всесвітнього плану «Єдиний Ford» щодо комерційних автомобілів, будує важкі вантажні автомобілі Cargo, середні комерційні автомобілі Transit і Transit Custom, пасажирський автомобіль Tourneo Custom, а тепер і оновлений пасажирський автомобіль Tourneo Courier у базовій комплектації та малолітражний комерційний автомобіль Transit Courier. Компанія Ford Otosan експортує автомобілі Ford на 106 ринків по всьому світу.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015