Ціни на автомобілі 2013-го року знижено!

16:36 25.03.2014
Ціни на автомобілі 2013-го року знижено!

Спеціальні ціни на автомобілі 2013-го року виробництва!*

Шановні друзі, починаючи з 21 березня і до 30 квітня 2014 року Ви маєте чудову можливість придбати свій Volkswagen за максимально вигідною ціною! У цей період в автоцентрі «Автомир» діє спеціальне ціноутворення на комерційні автомобілі 2013-го року виробництва.

Обираючи автомобіль 2013-го року виробництва, Ви отримуєте максимальну цінову перевагу. Кожен з акційних автомобілів має свою цінову перевагу, дізнатися яку Ви можете зателефонувавши до нас за тел..(044) 566 00 40.

Для того, щоб придбати автомобіль за акційними умовами достатньо лише завітати до нашого автоцентру за адресою м.Київ, вул.. Бориспільська, 7 де консультанти з продажу автомобілів нададуть Вам детальну інформацію про акцію та допоможуть зробити свій вибір.

Автомобілі Volkswagen відомі німецькою якістю, надійністю та високою технологічністю. Бренд Volkswagen гарантує Вам найвищий рівень комфорту, впевненість та задоволення від кожної поїздки. Саме тому,було розроблену дану акційну пропозицію з вигідним ціноутворенням.

Звертаємо Вашу увагу на те, що акційне ціноутворення діє на обмежену кількість автомобілів, тож пропонуємо Вам не гаяти часу та вже сьогодні завітати до автоцентру «Автомир» .

Чекаємо Вас за адресою: м. Київ, вул. Бориспільська, 7.

* Розрахунок здійснюється у національній валюті України, згідно комерційному курсу, встановленому на день оплати. Імпортер залишає за собою право на припинення або зміну умов дії акції у будь-який момент. Акція діє на всій території України з 21 березня до 30 квітня 2014 року. Акція діє на обмежену кількість автомобілів.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015