«Порше Центр Київ Аеропорт» розпочав свою роботу

10:43 07.02.2014
«Порше Центр Київ Аеропорт» розпочав свою роботу

«Порше Центр Київ Аеропорт», найбільший офіційний дилерський центр Porsche у Центральній та Східній Європі з власною будівлею, розпочав свою роботу. Він надає повний комплекс послуг з продажу автомобілів Porsche, оригінальних запчастин та аксесуарів, сервісного обслуговування та ремонту і відповідає усім вимогам корпоративної архітектури Porsche. Новий дилерський центр входить до групи компаній «Віннер» в Україні і об’єднує автоцентр на Бориспільському шосе та виставкову залу у центральній частині міста. Будівництво розпочалося у березні 2012 року, а вже на початку 2014 року «Порше Центр Київ Аеропорт» приймає перших клієнтів.

Площа його виставкової зали, де комфортно розміщені 12 автомобілів, становить 1 056 кв.м.. «Порше Центр Київ Аеропорт» входить до еліти флагманських дилерів Porsche Exclusive та Porsche Driver's Selection у світі та є єдиним в Україні флагманським дилером, пропонуючи широкий асортимент рішень для індивідуалізації автомобілів Porsche за допомогою дизайнерського і технічного тюнингу кузова та салону. Завдяки цьому тут представлені автомобілі з опціями Exclusive, а консультанти з продажу готові надати професійні консультації з питань замовлення таких автомобілів та їх комплектації. Реалізована архітектурна концепція «Порше Центр Київ Аеропорт», яка повністю відповідає новим стандартам Porsche, надає клієнтам переваги та нові можливості у процесі вибору автомобіля Porsche. Побачити та відчути ексклюзивні кольори та матеріали, елементи додаткового обладнання, графічну модель майбутнього автомобіля відтепер можливо у спеціальній кімнаті конфігурації, яка розташована на першому поверсі просторої виставкової зали. Для безпосередньо процесу передачі автомобіля новому власнику також підготовлена окрема кімната в шоурумі, де від святкового моменту клієнта ніщо не відволікатиме. Комфорту просторій виставковій залі «Порше Центр Київ Аеропорт» додають клієнтські зони відпочинку: розташоване у динамічній зоні першого поверху концептуальне Porsche Caf? та Porsche Lоunge Zone – відокремлена зона відпочинку на другому поверсі.

Для цінителів дизайну Porsche в автоцентрі представлена колекція аксесуарів і предметів побуту Porsche Driver’s Selection: повсякденний та спортивний одяг, галантерея, колекція валіз, інвентар для активного відпочинку, колекційні моделі автомобілів і багато іншого, що підкреслить приналежність до обраного кола любителів Porsche.

Для реалізації сервісної підтримки клієнтів діє сучасний сервісний центр з обслуговування автомобілів Porsche. Нове сервісне обладнання, 13 підйомників станції технічного обслуговування, серед яких - 2 діагностичних пости та пост регулювання розвалу-сходження, власний склад запасних частин, висококваліфікований персонал, який проходить на регулярній основі технічне навчання за програмами Porsche AG, у поєднанні з індивідуальним підходом і уважним ставленням до вимог клієнта дозволяють виконувати гарантійний ремонт, технічне обслуговування та будь-які інші види робіт відповідно до високих критеріїв якості Porsche у найкоротші строки і з максимальною зручністю для кожного клієнта. Щодня дилерський центр готовий обслужити щонайменше 26 автомобілів Porsche будь-якої моделі та року випуску.

Висока кваліфікація сервісного персоналу дилера є запорукою безпеки клієнта та довговічності автомобілів Porsche. Так, усі механіки «Порше Центр Київ Аеропорт» сертифіковані виробником, в той же час 70% технічного персоналу мають срібний та золотий рівень сертифікації, що означає їхню спроможність вирішувати широкий спектр найскладніших технічних завдань.

Інвестиції лише в спеціальний інструмент для сервісу склали понад 85 000 євро, проте «Порше Центр Київ Аеропорт» розцінює їх як інвестиції в безпеку клієнтів та високу якість виконаних робіт.

Для клієнтів дилерського центру постійно діятиме програма «Porsche Airport Service», в рамках якої клієнт, відлітаючи у подорож, має можливість залишити автомобіль на сервісі для проведення сезонних перевірок, гарантійних чи ремонтних робіт. При цьому дилер забезпечує трансфер до та з аеропорту «Бориспіль», а також збереження автомобіля протягом відсутності власника.

Відкриття дилерського центру коментує Сергій Корольов, бренд-директор Porsche: «Ми пишаємося новозбудованим дилерським центром та переконані, що він зможе забезпечити своїм клієнтам найвищий рівень сервісу, на який власне і очікують майбутні та існуючі власники справжніх спортивних автомобілів. Відкриття дилерського центру відбулося дуже доречно – вже у цьому році модельний ряд Porsche поповниться за рахунок моделі PorscheMacan, з якою ми пов’язуємо великі надії та значне зростання обсягів продажу. В цілому, масштаб дилерського центру цілком відповідає нашим амбітним планам – за нашими прогнозами, вже у 2016 році з нього продаватиметься понад півтисячі автомобілів».


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015