У «ВіДі Край Моторз» стартує зимова сервісна акція

13:07 03.02.2014
У «ВіДі Край Моторз» стартує зимова сервісна акція

В акційний період в автоцентрі Форд «ВіДі Край Моторз» діють знижки — 40% на придбання акумуляторів та 30% на придбання склоочисників.

Хрещенські морози скоро залишаться позаду, попереду весна і нові захопливі подорожі — тож саме час визначити технічний стан свого «залізного друга» і за необхідності замінити такі важливі деталі вашого Форду, як акумулятор, а також склоочисники.

Навіть водії-початківці знають, що від безперебійної роботи акумулятора залежить надійність роботи серця автівки — двигуна. А через численні простої в міських заторах, особливо у зимовий період, морозну погоду, потрібно особливо уважно слідкувати за «здоров'ям» акумулятора. А якщо виникає така необхідність — замінити його на новий. Інакше одного дня ваш Форд ризикує просто не завестися і не доставити вас, наприклад, на важливу зустріч.

До кінця березня придбати фірмові акумулятори Форд* можна у «ВіДі Край Моторз» зі значною економією — 40% (за ціною 840 грн), також автолюбителям пропонується придбання комплекту нових склоочисників* зі знижкою 30% (за ціною 298 грн). А збережені кошти вкласти у подарунки рідним та близьким людям — адже попереду черга приємних весняних свят!

Завдяки дотриманню усіх вимог виробника, сучасному обладнанню та кваліфікованим фахівцям сервісу «ВіДі Край Моторз», діагностика та усунення можливих несправностей автомобілів у сервісному центрі «ВіДі Край Моторз» здійснюється якісно та в максимально стислі терміни. До того ж, наші спеціалісти проконсультують вас щодо оптимальних умов експлуатації нових запчастин.

Деталі за телефоном 591-50-00.

Онлайн запис на СТО.

*Мається на увазі акумулятори Ford AMP 42 AH (звичайна ціна 1400 грн) та комплект склоочисників Ford Focus (звичайна ціна 426 грн)


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015