«ВіДі-Страхування» – в топ-20 рейтингу Insurance Top

10:28 14.01.2014
«ВіДі-Страхування» – в топ-20 рейтингу Insurance Top

За підсумками трьох кварталів 2013 року в рейтингу, опублікованому в Insurance Top № 4 (44), 2013, страхова компанія «ВіДі-Страхування» посідає 19-те місце серед 20-ти провідних компаній на українському ринку КАСКО.

За дев’ять місяців 2013 року «ВіДі-Страхування» зібрала страхових платежів на суму 39,130 млн грн, що зміцнило позиції компанії у рейтингу Insurance Top*. Крім того, «ВіДі-Страхування» увійшла в десятку найбільших страхових компаній ринку КАСКО в Києві та Київській області, посівши шосте місце. Результату було досягнуто завдяки високій платоспроможності, ретельному і відповідальному виконанню компанією своїх страхових зобов’язань.

«Insurance Top у простій і наглядній формі відображає ту копітку роботу, яку веде наша команда задля забезпечення високої якості страхових послуг. Саме завдяки високому рівню довіри наших клієнтів нам вдається поліпшувати свої позиції у цьому авторитетному рейтингу», — зазначила Юлія Кугаєвська, директор «ВіДі-Страхування».

* Журнал «Страховий рейтинг «Insurance Top» (Іншуренс Топ) — проект Українського науково-дослідного інституту «Права та економічних досліджень». «Insurance Top» — єдине відкрите джерело інформації на страховому ринку, яке базується на офіційній статистиці страхових компаній України і щоквартально публікує статистичні дані ТОП-100 ризикових компаній і ТОП-25 компаній сектору страхування життя. Страхові компанії, представлені в даному ренкінгу, є найбільш інформаційно-відкритими для клієнтів та партнерів.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015