Підготуй авто до зими

10:03 23.10.2013
Підготуй авто до зими

Кожному клієнту сервісної станції у період акции надається можливість провести види робіт за спеціальною ціною - від 111 грн., з ПДВ, за один окремий вид робіт, а також отримати картку «СarMan@CarWoman» з номіналом знижки 5 %. Знижки по іншим програмам лояльності або акційним пропозиціям, що діють на момент проведення цієї акції, разом не додаються.

1) Шино-монтаж- від 111 грн. з ПДВ,включає в себе:

Зняття 4-х коліс, демонтаж уснуючої покришки,балансування коліс, встановлення коліс на автомобіль.Роботи з шино-монтажу не включають витратні матеріали та запасні частини, необхідні під час виконання вказаних робіт(грузи та інше):

для сталевих дисків розміру:

для литих дисків розміру:

2) Контроль та регулювання кутів встановлення коліс - від 111 грн. з ПДВ,

Вклячає в себе:

Контроль та регулювання кутів встановлення передніх коліс легкових автомобілів.Роботи з регулювання не включають витратні матеріали та запчастини,необхідні під час виконання вказаних робіт( регулювальні шайби,болти,гайки та інше).

3) Діагностика ходової частини та двигуна за 111 грн. з ПДВ

Включає в себе:

3.1. Діагностика двигуна:

3.2. Діагностика ходової частини:

3.3. Візуальний огляд стану кузову та ЛФП автомобіля

Виявлені в результаті діагностик і перевірок недоліки, усуваються за бажанням Клієнта, одразу. В такому разі клієнт отримує знижку на послуги 10% та запасні частини – від 7% в залежності від бренду* (* - відповідно до 4 групи знижок. Для автомобілів Опель та Шевроле, пріоритетом є програма лояльності «Сервіс+»).

Окрім цього, в разі усунення та ремонту недоліків на сервісній станції кожний учасник акції отримає 5% картку «СarMan @ CarWoman».

Строк дії акції 3 10.10 по 10.12.2013 року.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015