Jaguar Land Rover оголошує про збільшення обсягу інвестицій

12:17 13.09.2013
Jaguar Land Rover оголошує про збільшення обсягу інвестицій

Компанія Jaguar Land Rover анонсує інвестиції в розмірі 1,5 млрд. фунтів стерлінгів на розробку і впровадження інноваційної високотехнологічної алюмінієвої платформи для майбутніх моделей Jaguar. Щоб підтримати розширення продуктової лінійки Jaguar, планується створення 1700 додаткових робочих місць у Великобританії на новому передовому заводі в Соліхаллі.

Генеральний директор Jaguar Land Rover д-р Ральф Шпет (Ralf Speth) повідомив на автосалоні у Франкфурті, що головною стратегією компанії стане розширення і удосконалення модельної лінійки Jaguar і Land Rover.

Д-р Шпет прокоментував: «Jaguar Land Rover прагне розширити межі розуміння преміум -класу. Клієнт для нас завжди в центрі уваги, і світова прем'єра новітньої повністю алюмінієвої платформи говорить про нашу готовність до конкуренції, до змін і ефективному виробництву нових моделей, що відповідають запитам покупців по всьому світу».

«Основні принципи нашої роботи - це дизайн, технології та інновації. Недавні інвестиції та створення нових робочих місць - ще одне свідчення нашої місії з розширення можливостей британської автомобільної промисловості та мережі її постачальників», - продовжив д-р Шпет.

Першою серійною моделлю, яка буде створена на базі інноваційної платформи, стане абсолютно новий середньорозмірний спортивний седан від Jaguar. Він буде представлений в 2015 році, і стане самим практичним, досконалим і вишуканим спортивним седаном в сегменті C/D.

Двигун нового автомобіля стане першим продуктом, виробленим в новітньому виробничому центрі Jaguar Land Rover вартістю 500 млн. фунтів стерлінгів. Цей завод буде виробляти серію нових високоефективних бензинових і дизельних двигунів з економічною витратою палива для автомобілів Jaguar Land Rover.

1700 нових робочих місць в Соліхаллі - це частина тих 11 000 робочих місць, які були створені компанією Jaguar Land Rover для британської промисловості за останні три роки.

У рамках автосалону у Франкфурті Jaguar представив свій перший спортивний кросовер - концепт C - X17. Він був створений в якості досвідченого зразка, який демонструє повністю алюмінієву платформу. C - X17 ілюструє широту можливостей нової платформи, яка може стати основою для такого автомобіля, як чотиримісний спортивний кросовер.

Властива даній технології універсальність дозволить Jaguar Land Rover не тільки вийти на ринок, але і конкурувати в нових для себе сегментах, надаючи широкий спектр моделей самим вимогливим клієнтам.

Представлена на виставці платформа стане основою для лінійки нових приголомшливих автомобілів Jaguar. Гнучка модульна платформа відрізняється високою міцністю і легкістю створена із застосуванням найбільш інноваційних та ефективних технологій.

Міністр Великобританії у справах бізнесу та інновацій Вінс Кейбл зазначив: «Останні кілька років були для Jaguar Land Rover особливо успішними, але цей інноваційний проект є доказом того, що Jaguar вийшов на новий рівень»

«Ця повністю алюмінієва платформа уособлює той тип інновацій і дорогих розробок, які є сильною конкурентною перевагою британської економіки, і який Уряд підтримує в рамках своєї стратегії в автомобільній галузі»

Щоб повністю реалізувати потенціал нової платформи, Jaguar Land Rover значно збільшить витрати на роботу з базою постачальників. Заява глави найбільшого у Великобританії виробника автомобілів преміум-класу створює міцну базу для програми стійких і тривалих інвестицій.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015