ДТП под Киевом: на Одесской трассе Mercedes протаранил ВАЗ и вылетел на "встречку"

10:17 20.08.2013
ДТП под Киевом: на Одесской трассе Mercedes протаранил ВАЗ и вылетел на "встречку"

Фото и видео последствий данного ДТП, которое произошло на Одесской трассе, неподалеку от с. Вита-Поштова или Южного кладбища, в редакцию Автополигон.инфо прислали читатели Андрей и speed75. По предварительным данным – со слов очевидцев, водитель Mercedes, который двигался от Киева в сторону Одессы, протаранил ВАЗ, который двигался впереди в попутном направлении, зацепив при этом еще около шести машин. После этого Mercedes, протаранив отбойник, вылетел на полосу встречного движения.

По словам свидетелей в результате ДТП погибла женщина-пассажир и водитель Жигулей. Официальной информации пока нет.

В результате ДТП образовалась огромная пробка в обоих направлениях.

Как сообщили в пресс-службе ГУ МВД Украины в Киевской области, в результате ДТП погиб один человек - водитель (1983 г.р.) ВАЗа. Пять пассажиров ВАЗа были госпитализированы с травмами различной степени тяжести.

Сообщение пресс-службы ГАИ Киевской области:

"18 серпня 2013 року близько 13:30 на 22 км автодороги Київ–Одеса поблизу села В.Поштова, 30-річний житель м. Бориспіль, керуючи автомобілем «ВАЗ 21013», виконуючи маневр перестроювання в ліву смугу руху, не переконався, що це буде безпечно, не надав переваги в русі, допустив зіткнення з автомобілем «MERCEDES», під керуванням 29-річного жителя м. Львів, в наслідок чого автомобіль «MERCEDES» пошкодивши колесовідбійник виїхав на смугу зустрічного руху де допустив зіткнення з автомобілем «DAEWOO LANOS», під керуванням 35-річного жителя м. Києва.

В результаті ДТП водій автомобіля «ВАЗ 21013» від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди, а його 5 пасажирів, в тому числі двоє малолітніх дітей отримали тяжкі тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні. Також тілесні ушкодження отримала і пасажир автомобіля «MERCEDES».

Державтоінспекція Київської області звертається до водіїв з проханням бути уважними та обережними за кермом та неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху і пам’ятайте, сіли за кермо-думайте про своє життя і життя тих, хто з Вами.

Сектор профілактичної роботи УДАІ в Київській області"


Источник: Автополигон
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015