Новий Lexus IS уже в «Лексус Київ Захід»

10:26 25.07.2013
Новий Lexus IS уже в «Лексус Київ Захід»

З 20 липня 2013 року абсолютно нову модель Lexus IS 250 уже офіційно представлено в дилерському центрі «Лексус Київ Захід». Цей спортивний седан обладнано 2,5-літровим бензиновим двигуном V6 потужністю 208 к. с., 6-ступеневою автоматичною трансмісією та заднім приводом.

Новий IS 250 доступний у чотирьох варіантах комплектацій на вибір:

Приголомшливий дизайн Lexus IS приковує увагу будь-якого глядача. Найвиразніша фірмова веретеноподібна решітка, яку тільки можна побачити на моделях Lexus, цілеспрямований погляд, який доповнюють вражаючі передні фари та денні ходові вогні, виконані у формі літери «L», піднесеність у стрімких бічних лініях кузова та видовжений дах класичного «купе» — усе це створює враження динаміки та виняткового внутрішнього простору.

Салон нового IS, характерною рисою якого є поєднання простоти та елегантності, забезпечує ергономічне ідеальне середовище, орієнтоване на водія. Сидіння для водія нової форми пропонує вищий рівень комфорту і кращу бокову підтримку. Посадка водія та кут розташування нового керма, зробленого за мотивами керма спорткара Lexus LFA, стали нижчими та забезпечують відчуття салону справжнього спортивного автомобіля.

За кермом нового IS Ви відчуєте насолоду від повної керованості разом із плавністю руху та комфортом, які роблять цю модель автомобілем світового рівня.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до консультантів салону «Лексус Київ Захід» за телефоном: (044) 507-08-08.

* Ціна дійсна станом на 24.07.2013, не враховує вартість краски «металік» та може бути змінена на дату купівлі автомобіля. Ціни вказані з ПДВ.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015