26 травня відбулася офіційна презентація нової Nissan Micra у «ВіДі Армада»

11:37 11.06.2013
26 травня відбулася офіційна презентація нової  Nissan Micra  у «ВіДі Армада»

26 травня 2013 року в дилерському центрі «ВіДі Армада» на 32-му км Бориспільського шосе відбулася презентація нового елегантного автомобіля з лінійки японського бренду Nissan – Nissan Micra.

Nissan Micra 2013 випуску – це 4-е покоління міського компактного хетчбека, який повернувся на ринок України з оновленими мотором і трансмісією, а також поліпшеними ходовими якостями.

Всередині дилерського центру в день презентації панувала дегка і невимушена атмосфера. Талановитий мім веселив гостей, діджейські сети додавали драйву, дівчата-танцівниці своїми граціозними рухами зачаровували глядачів, а страви фуршету робили захід ще більш «смачним».

Чаріні дівчата в ніжно-рожевих сукнях, виконуючи танцювальні па, удостоїлися честі зняти святкову тканину з нового авто, аби публіка побачила її - нову Нісан Мікра. Глядачам автомобіль постав в яскраво-червоному кольорі. На презентації також був присутній юний художник, який впродовж всього дня писав с новинки картину.

Поки дорослі гості тестували авто, маленькі автолюбителі втілювали авто своєї мрії на папері, беручи участь у конкурсі «Ніссан очима дітей». Для цього у діток була ціла ігрова кімната, а також набір фарб, фломастерів, олівців та папір.

Також у цей день всім бажаючим вдалося протестувати найяскравіших представників японської інженерної думки, оцінити компактність і надзвичайну функціональність оновленої моделі на практиці.

Під час презентації серед відвідувачів проходив розіграш призів. Власником подарункового сертифіката на оформлення страхового полісу «Автоцивілка» від страхового партнера заходу - страхової компанії «ВіДі Страхування» - став журналіст телеканалу «Інтер».


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015