Porsche Performance Drive 2013. Українська команда захищатиме титул переможця

10:24 07.06.2013
Porsche Performance Drive 2013. Українська команда захищатиме титул переможця

Компанія Porsche Central and Eastern Europe вирішила продовжити практику проведення автопробігів Porsche на території центрально - та східноєвропейських країн, розпочату у 2012 році подорожжю зі Стамбула до Будапешта. Цього року команди з 9 до 14 червня долатимуть наступний маршрут: зустрівшись в Кишиневі, вони прямуватимуть до українського курорту Буковель, далі – до польського міста Катовіце, а нагородження переможців відбудеться у Словаччиніна треку Slovakiaring. Як і раніше, головне завдання команд – вчасно та з мінімальними витратами палива подолати встановлені відрізки шляху. Цього року учасники змагатимуться на новинці в модельному ряду Cayenne – версії Cayenne S Diesel, яка не лише пройде випробування на економічність, але й демонструватиме свої позашляхові можливості в нетрях українських Карпат. Заявки на участь в Porsche Performance Drive 2013 подали дві команди з Польщі, представники Молдови, Чехії, Словаччини, Угорщини, Румунії, Білорусії та минулорічні переможці змагань – команда України, яка спробує здобути ще одну нагороду цього року.

Проведенню пробігу присвячена новинка від Porsche Exclusive – лімітована серія Cayenne S Diesel “Edition Performance Drive“, яка включатиме лише десять екземплярів, доступних суто для країн Центральної та Східної Європи. Автомобіль отримав виразну зовнішність, яка має елементи, виконані у матовому чорному кольорі, а також спеціальне оздоблення інтер’єру.

Слідкувати за перебігом подій Porsche Performance Drive 2013 можна буде на сайті performance-drive.porsche.com. Фотографії, місце перебування екіпажів та турнірна таблиця оновлюватимуться щоденно – відвідувачі сайту матимуть повне уявлення про усі етапи змагання. Крім того, на сайті можна буде знайти враження учасників та відеоматеріали, відзняті під час заходу.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015