Потрійна перемога компанії Ford у нагородженні «Honest John Awards 2013»

09:47 27.05.2013
Потрійна перемога компанії Ford у нагородженні «Honest John Awards 2013»

БРЕНТВУД, Ессекс, 21 травня 2013 року — Компанія Ford завоювала три найвищі премії у цьогорічному нагородженні «Honest John Awards». Так, оновлена модель Fiesta відзначена у категорії «Найпопулярніший малий хетчбек», тоді як C-MAX та Mondeo другий рік поспіль здобувають перемогу у номінаціях «Найпопулярніший великий сімейний автомобіль» та «Найпопулярніший універсальний автомобіль».

Цього року відбулося третє нагородження «Honest John Awards» у 14 основних категоріях, які, зокрема, включають «Міський автомобіль» та «Спортивний автомобіль». Нагороди не присуджуються суддями або комісією, а визначаються відвідувачами веб-сайту honestjohn.co.uk. Ті автомобілі, які найчастіше стають об‘єктами пошуку прихильників та відповідно користуються найбільшою зацікавленістю, оголошуються переможцями.

Веб-сайт Honestjohn.co.uk був заснований у 2000 році з метою допомогти споживачам порадою щодо купівлі, продажу та експлуатації автомобілів. З тих пір сам «Honest John» (дослівно «чесний Джон», а у переносному значенні «простий хлопець») відповів більше ніж на 625 000 питань, а веб-сайт отримує 1,5 мільйона відвідувань на місяць.

Дані для вимірювання рівня зацікавленості споживачів отримують від аналітичної служби «Google Analytics», та в них підсумовується кількість переглядів, що отримав кожен огляд протягом попередніх 12 місяців.

Ден Херрісон, редактор веб-сайту honestjohn.co.uk, з цього приводу зазначає: «У цьогорічному нагородженні компанія Ford здобула вражаючу кількість призів серед широкого асортименту моделей. Завдяки елегантному вигляду та привабливим експлуатаційним витратам Fiesta залишається одним з найпопулярніших автомобілів на сайті. Аналогічна ситуація з моделлюC-MAX,що надзвичайно комфортно відповідає потребам родин».


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015