До дня Києва, в столиці 24-26 травня діятимуть обмеження руху транспорту

17:54 23.05.2013
До дня Києва, в столиці 24-26 травня діятимуть обмеження руху транспорту

Столична Державтоінспекція інформує, що 24-26 травня під час проведення загальноміських заходів, присвячених дню Києва, діятимуть обмеження в русі транспорту (на виконання розпорядження КМДА №637 від 29.04.2013).

Так, 24 травня під час проведення Міжнародної велогонки на шосе з 12 години і до закінчення заходів (орієнтовно о 14-30) буде ТИМЧАСОВО заборонено рух за наступним маршрутом: вулицями Блакитного, Генерала Родимцева, Героїв Оборони, проспект Голосіївський, а також вулиці Голосіївська, Саперно-Слобідська, проспект Науки (гонка по колу).

25 травня під час проведення параду велосипедистів «Велодень» з 10 години і до закінчення заходів (орієнтовно о 11-30) також планується перекриття руху на наступних вулицях: площа Європейська –Хрещатик – Червоноармійська – Троїцька площа. А з 12 години і орієнтовно, до 14-30, у зв’язку з проведенням Міжнародної велогонки на шосе буде обмежено рух за наступним маршрутом: Європейська площа – Хрещатик – Червоноармійська - площа Льва Толстого.

Крім того, 25 травня на Софійській площі з 19 години буде припинено рух транспорту. Це пов’язано з проведенням концертної програми «На Україну повернусь» та проекційного 3-D шоу. Також, відбудеться Відкритий чемпіонат Києва з повітроплавання, тому з 20 години 30 хвилин на Михайлівській площі буде перекрито рух.

А 26 травняз 10години відбудеться благодійний легкоатлетичнийпробіг «Під каштанами». На цей час будеперекрито рухтранспорту за маршрутом: Майдан Незалежності (старт) – вулиця Хрещатик –Червоноармійська – площа Льва Толстого – Червоноармійська - вул. Димитрова (місце розвороту) та у зворотньому напрямку.

Також, у неділю, з 10 години ранку на час проведення Міжнародних змагань з велоспорту на шосе буде перекрито рух (орієнтовно до 14-30) за наступним маршрутом: вул. Миколи Грінченка - Кіровоградська - Червонозоряний проспект – вулиці Андрія Головка, Солом’янська та Протасів Яр.

Увечері, 26 травня на Оболонській набережній під час проведення концертної програми та шоу феєрверків з 19 години будеперекрито рух усіх видів транспорту на вулиці Прирічній.


Источник: УГАИ
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015