Volvo Car Group знову підвищує обсяги виробництва інноваційної моделі V60 Plug-In Hybrid

16:08 16.05.2013
Volvo Car Group знову підвищує обсяги виробництва інноваційної моделі V60 Plug-In Hybrid

Перша в світі гібридна дизельна модель з зарядкою акумуляторів від звичайної електромережі Volvo V60 Plug-in Hybrid впевнено збільшує свою популярність. Сьогодні Volvo Car Group збільшує виробництво цієї моделі на 90 відсотків, прагнучи повністю задовольнити постійно зростаючий попит на ринку.

В умовах високого попиту, який в першу чергу спостерігається в Нідерландах, Бельгії та Італії, завод Volvo Cars у Торсланді (Швеція) підвищує обсяги виробництва зі 150 до 282 автомобілів на тиждень. Всього в 2013 році Volvo Cars планує виготовлення 7.600 гібридних автомобілів, а в 2014 році - 10.000 таких автомобілів.

"Ми дуже раді тому, як зустріли на ринку наш гібридний автомобіль V60 Plug-in Hybrid. Однак я зовсім не здивований: наша гібридна модель є унікальним автомобілем - це кращий з гібридів, доступних сьогодні на ринку. Збірка гібридної моделі була налагоджена на лінії, де виробляються інші моделі наших автомобілів, тому у нас є можливість гнучко реагувати на зростання попиту і збільшувати обсяги виробництва", - розповідає Петер Мертенс (Peter Mertens), старший віце-президент з досліджень і розробок Volvo Car Group.

Викид CO2 - всього 48 г / км

Водій за допомогою трьох кнопок на панелі приладів V60 Plug-in Hybrid задає необхідний режим руху: Pure («Чиста енергія»), Hybrid («Гібридний режим») або Power («Повна потужність»).

У гібридному режимі (Hybrid), який використовується за умовчанням, викиди двоокису вуглецю складуть всього 48 г / км. Відповідно, витрата палива в такому режимі не перевищить 1.8 л/100 км (за нормами Нового європейського циклу руху NEDC).

Крім цього, водій може проїхати до 50 кілометрів виключно на електротязі з нульовими викидами шкідливих речовин (Pure), або ж водій може вибрати максимальну потужність (Power), задіявши дизельний двигун і електромотор одночасно - це сукупна потужність 215 +70 к.с. і 440 +200 Нм крутного моменту.

"Можливість вибрати необхідний режим руху робить V60 Plug-in Hybrid найбільш вигідним рішенням для людей, які хочуть отримати автомобіль з чудовими їздовими якостями і мінімальним викидом двоокису вуглецю", - додає Петер Мертенс.

V60 Plug-in Hybrid є результатом тісної співпраці Volvo Car Group і шведського постачальника електроенергії Vattenfall. Обидві компанії спільно фінансували розробку цього проекту.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015