Чергове досягнення Porsche – 100 000-ий Panamera зійшов з конвеєра

15:29 16.05.2013
Чергове досягнення Porsche – 100 000-ий Panamera зійшов з конвеєра

Завод Porsche у Лейпцигу (Німеччина) випустив 100 000-ий екземпляр автомобіля Panamera. У 2009 році було прийнято рішення про випуск цієї нової модельної лінійки Porsche, яке власне і поклало початок чергової історії успіху. «В понад 120 країнах клієнти Porsche їздять на автомобілях Porsche з написом «Зроблено у Лейпцигу» та демонструють цей знак якості. Наша команда та я особисто пишаємося цим», - прокоментував Зігфрид Бюлов, голова правління Porsche Leipzig GmbH. Розроблений у швабському місті Вайзах та випущений в Саксонії, до якої входить Лейпциг, Panamera є свідченням успішної кооперації між бізнес-регіонами всередині компанії Porsche. Випуск стотисячного автомобіля було відзначено проїздом автомобіля, що зійшов з конвеєра, через паперовий плакат, який заздалегідь підписали усі співробітники.

Ювілейною моделлю став новий Panamera S E-Hybrid у кольорі «rhodium-silver metallic». Цей перший у світі гібрид з можливістю зарядки від зовнішньої електромережі у класі «люкс» дебютував наприкінці квітня 2013 року на автосалоні у Шанхаї. Panamera S E-Hybrid поєднує в собі ефективність, спортивні якості та комфорт з максимальною можливістю індивідуалізації: кількість комбінацій кольорів та елементів екстер’єру, інтер’єру, внутрішнього оздоблення, що пропонуються заводом, перевищує 1500. Маючи потужність 416 к.с., автомобіль споживає лише 3,1 л палива на 100 км в рамках циклу NEDC, при цьому рівень викидів CO2 становить 71 г/км. В той же час він є повноцінним втіленням концепції Гран Туризмо – прискорення від 0 до 100 км/год становить 5,5 с, а максимальна швидкість обмежена позначкою в 270 км/год.

Офіційна дилерська мережа Porsche в Україні вже приймає замовлення на інноваційний Panamera S E-Hybrid. Вартість автомобіля складає від 97 900 євро.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015