Freelander 2 Comfort Pack: 385 000* гривень

14:32 16.05.2013
Freelander 2 Comfort Pack: 385 000* гривень

Практична розкіш Freelander 2 стає ближчою завдяки COMFORT PACK (Пакет комфорт), який представлено у офіційних дилерських центрах Land Rover в Україні починаючи з 1 травня 2013 року. Набір спеціально підібраних опцій забезпечить високим рівнем комфорту та зручності. Вартість Freelander 2 у комплектації SE оснащеної COMFORT PACK з 2,2 л. дизельним двигуном, який йде у парі з 6-ступінчатою автоматичною трансмісією, становить 385 000* гривень.

Freelander 2 з COMFORT PACK оснащено 17" легкосплавними колісними дисками «Стиль 1», ксеноновими фарами та заднім парктроніком, який є незамінним помічником під час паркування. Комфортом та зручністю забезпечують оздоблення інтер’єру деревом, пакет підлокітників, роз’єм USB, а практичність підкреслюється комплектом гумових килимків для салону та багажного відділення та комплектом бризковиків. До того ж обравши автомобіль COMFORT PACK потенційному клієнту пропонується широка гамма кольорів кузова «металік» та варіантів оздоблення салону (пропонуються різні кольори матеріалів та декаративного оздоблення) без додаткової плати.

Freelander 2 – надійний автомобіль, який пропонує власнику неперевершений рівень розкоші та комфорту, вражаючі позашляхові якості та динамічні характеристики. Модель поєднує чудову керованість та інноваційні рішення завдяки високим технологіям Land Rover. Подорожуйте впевнено. Приєднуйтесь до родини Land Rover.

* вартість розрахована для автомобіля Freelander 2 з 2.2-літровим двигуном (150 к.с.) у комплектації SE оснащеної Comfort Pack (пакет Комфорт) є фіксованою на станом на 10 квітня 2013 року. Остаточна вартість конкретної моделі автомобіля з Comfort Pack визначається у договорі купівлі-продажу на день придбання автомобіля та залежить від моделі та комплектації автомобіля. Умовами договору може бути передбачено еквівалент вартості автомобіля у Євро, при цьому остаточна вартість розраховується по курсу НБУ на день здійснення оплати.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015