В столиці нетверезий 19-річний водій мопеда на пішохідному переході збив дитину

16:18 13.05.2013
В столиці нетверезий 19-річний водій мопеда на пішохідному переході збив дитину

Зверніть увагу!В столиці травмуються мотоциклісти! Лише за вихідні дні, 11-12 травня, в столиці було зареєстровано 5 ДТП за їх участю, в яких одна людина загинула та четверо - отримали травми. Серед травмованих 11-річна дитина.

Вчора, в Оболонському районі п’яний 19-річний водій мопеда скоїв наїзд на дитину. Дорожньо-транспортна пригода сталося 12 травня о 20 годині на проспекті Героїв Сталінграда, 2-а. Водій керуючи мопедом «Феникс» на пішохідному переході скоїв наїзд на 11-річну дівчинку, яка переходила дорогу на дозволений «зелений» сигнал світлофора. За попередніми даними, водій рухався з боку проспекту Маяковського у напрямку вулиці Мате Залки. Як з’ясувалося, водій керував не зареєстрованим мопедом, а також не мав при собі посвідчення водія. До того ж він знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Зрозуміло, що водія було відсторонено від керування та складено відповідний адміністративний протокол.

Внаслідок наїзду дівчинка отримала забиття тіла, закриту черепно-мозкову травму, рвані рани лоба та була госпіталізована до дитячої лікарні «Охматдит».

Столична Державтоінспекція вкотре звертає увагу на те, що в столиці почастішали ДТП за участю мотоциклістів. Основні порушення та причини аварій з мотоциклістами – перевищення швидкості руху, недотримання дистанції та небезпечні маневри. Крім того, водії дозволяють собі сідати за кермо у нетверезому стані.


Источник: УГАИ
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015