Зустрічайте Новий Volkswagen Beetle в Автомир!

11:59 22.03.2013
Зустрічайте Новий Volkswagen Beetle в Автомир!

Нове покоління переносить дизайн Жука в наш час і комбінує його з технологіями 21 сторіччя. Висока якість і функціональність забезпечують Жуку і після 75 років увагу світового суспільства, також як і 21.5 мільйони проданих авто з 1938 року. Спортивний, динамічний і мужній. Завдяки подовженому капоту, більш пологому даху, зміщеному назад вітровому склу і класичним контурам задньої частини Бітл визначає своє власне уявлення спортивного автомобілю. Нове виконання салону «Coupe» створює неповторні відчуття для водія і комфорт для всіх пасажирів.

Сучасні технології двигунів TSI роблять Новий Жук найбільш економічним і динамічним Жуком усіх часів. Творцям автомобіля вдалося досягти скорочення витрати пального більш ніж на 20%, а найбільш потужний Бітл тепер оснащений двигуном 2,0 TSI 200 к.с. та коробкою передач DSG з подвійним зчепленням.

Новий дизайн визначає форму і кольори інтер'єру. Лакована або з карбоновими вставками панель приладів і двоколірні оббивки сидінь є візуальними родзинками нового покоління. А т.зв. ретро-деталі, такі як, наприклад, додатковий ящик для рукавичок і додаткова панель приладів підкреслюють неповторний стиль Нового Жука.

До опціональних можливостей нового покоління відносяться електричний панорамний дах, додаткові інструменти на панелі приладів, звукова система Fender Sound, біксенонові фари ближнього і дальнього світла зі світлодіодним денним світлом, світлодіодна підсвітка номерного знака, а також безліч інших корисних опцій.

Volkswagen Beetle 21 століття, як і його попередник, пропонується в трьох варіантах комплектації: The Beetle Basis, The Beetle Design і The Beetle Sport.

Єдиний Фольксваген з круглими фарами додав 152 мм в довжині (4278 мм), 84 мм в ширині (2021) і став на 12 мм нижче (1486 мм). Цей автомобіль може бути як дуже швидким, так і дуже економічним:

Щасливий володар Нового Жука може зробити свій автомобіль повністю унікальним, розфарбувавши свого «Жука» в один з 12 опціональних кольорів кузова.

Cтартова ціна Volkswagen Beetle - від 189 000 грн.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015