KIA Sportage та KIA Cerato Koup завоювали першість в «Авторейтингу 2012»!

10:05 20.02.2013
KIA Sportage та KIA Cerato Koup завоювали першість в «Авторейтингу 2012»!

Одразу два автомобілі КІА стали лідерами Національного рейтингу Акції «Авторейтинг 2012»! - KIA Sportage переміг у категорії «Лідер продажів - кросовер», а КІА Cerato Koup вже третій рік поспіль виборює першість в номінації «Лідер продажів - купе чи кабріолет»

На урочистій церемонії нагородження Всеукраїнської Акції «Автомобіль року в Україні 2013» стали відомі результати Національного рейтингу «Авторейтинг 2012». Одразу дві нагороди дістались представникам модельної лінійки КІА.

КІА Sportage став лідером продажів в категорії «Лідер продажів - кросовер», а КІА Cerato Koup здобув першість в номінації «Лідер продажів - купе чи кабріолет». Претендентами на перемогу в «Авторейтингу 2012» стали ті авто, які були офіційно представлені та зареєстровані на території України у період з 1 січня по 31 грудня 2012 року.

Головним критерієм Національного Авторейтингу є винятково ринковий успіх моделі. Тож експерти визначали переможців спираючись на статистику продажів.

Спортивне купе КІА Сerato KOUP третій рік поспіль отримує нагороду Національного рейтингу - акції «Авторейтинг» - як найбільш популярне в своєму класі. Динамічний дизайн, видатні ходові якості та стрімкість цього автомобіля не дають приводу сумніватися в першості КІА Cerato KOUP.

Цей автомобіль уособлює молодіжну спрямованість бренду КІА, і все в його зовнішньому вигляді говорить про потужну енергію молодості. Автомобіль має гарне оснащення і попри спортивну направленість, лишається доволі економічним. В Україні КІА Cerato Koup пропонується із двигунами об’ємом 1,6 та 2,0 літри, які працюють у парі з автоматичною коробкою передач.

Автомобіль КІА Sportage, який відзначився в «Авторейтингу 2012», як переможець категорії «Лідер продажів - кросовер», теж не новачок у здобутті перемог. У 2011 році КІА Sportage переміг в Акції «Автомобіль року в Україні» в номінації «Кросовер/SUV». На його рахунку звання «Авто року» в таких країнах, як Словаччина, Шотландія та Бразилія. Також у 2011 році дизайн Sportage відзначили журі таких престижних конкурсів, як Automotive Brand Contest та iF Product Design Awards.

В Україні КІА Sportage пропонується із бензиновими двигунами об’ємом 2,0 л. та дизельними двигунами об’ємом 1,7 та 2,0 літри. Ціни на модель стартують від 194 340 гривень.

Наразі модельний ряд KIA в «Автоцентрі на Борщагівці» налічує 14 моделей – Carens, Cerato, CeratoKoup, Cee’d, cee’dSportswagon, pro_cee’d, Mohave, Optima,Picanto, Rio(седан та хетчбек),Sorento, Soul,Sportage,Venga.

Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в «Автоцентрі на Борщагівці», складає 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок є підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015