2 тонни пального у подарунок!

11:23 14.02.2013
2 тонни пального у подарунок!

ТОВ "Порше Україна" анонсує спеціальну пропозицію - «2 тонни пального у подарунок!»*

Нашим Клієнтам, що у період з 01.10.2012 по 28.02.2013 стануть щасливими власниками Volkswagen Touareg, ми гарантуємо паливну картку від мережі заправних комплексів "ОККО" на 2430 літрів дизельного пального «Pulls Diesel».

Для участі в акції достатньо лише завітати до автоцентру «Автомир», провести тест-драйв одного з флагманів автомобільної лінійки Volkswagen - моделі Touareg та вибрати свій власний позашляховик преміум-сегменту, а наші консультанти допоможуть Вам із комплектацією.

Ми піклуємося про наших Клієнтів та їхні автомобілі тому розробили дану пропозицію. Тепер Ви маєте змогу користуватися високоякісним пальним європейського рівня, що відповідає Державному Стандарту України ДСТУ 4840:2007 «Паливо дизельне підвищеної якості», європейському EN 590:2009 та екологічному стандарту ЄВРО 5. «Pulls Diesel - це дизельне пальне нового покоління від мережі АЗК «ОККО». Воно забезпечує:

Цим властивостям пальне «Pulls Diesel» завдячує наявності у його складі: захисних та мийних компонентів, що запобігають утворенню нагару, попереджують появу іржі та видаляють існуючі нагари; компонентів піногасіння, що дозволять повністю заповнити бак автомобіля; підвищеному цетановому числу (до 55 одиниць).

За цим посиланням Ви можеет більше дізнатися про дизельне пальне «Pulls Diesel».

Умови акції: під час підписання контракту на купівлю авто Покупець має придбати за 1 грн (з ПДВ) паливну картку мережі заправних комплексів «ОККО».Із рахунком на оплату автомобіля Покупець отримує рахунок на поповнення картки на суму у гривнях України, що дорівнює вартості 2430 літрів дизельного пального «Pulls Diesel» відповідно до тарифів «ОККО» на день придбання автомобіля. Щойно рахунок буде сплачено, еквівалентна сума у гривнях України буде зарахована на персональну паливну картку Клієнта та автоматично відбудеться активація картки. При цьому сума рахунку на придбання обраного Покупцем автомобіля буде сформована наступним чином та дорівнюватиме: Розрахункова роздрібна ціна обраного автомобіля мінус еквівалентна сума, що сплачується для поповнення паливної картки мережі АЗК «ОККО». Зарахована на картку сума у гривнях України може бути використана Покупцем на придбання дизельного пального «Pulls Diesel» або «ДП Євро», а також послуг мийки, шиномонтаж або будь-яких інших товарів та послуг у мережі заправних комплексів «ОККО». Паливна картка захищається ПІН-кодом та діє в мережі АЗК «ОККО» і партнерів згідно преліку на сайті за цим посиланням і виключно на території України.

За більш детальною інформацією про умови участі в акції та наявність автомобілів звертайтесь за тел.:(044) 566-00-40

Звертаємо Вашу увагу на те, що акційне ціноутворення діє на обмежену кількість автомобілів, тож пропонуємо Вам не гаяти часу та вже сьогодні завітати до автоцентру «Автомир». Акція діє доки автомобілі є у наявності. ТОВ "Порше Україна" залишає за собою право на припинення акції.

* Під подарунком розуміється можливість придбання за 1 грн. з ПДВ паливної картки мережі заправних станцій ОККО в Україні та її поповнення, в день придбання автомобіля, за рахунок знижки на придбаний автомобіль, на суму, розраховану за цінами мережі заправних станцій ОККО в Україні, еквівалентну 2430 літрам пального Pulls Diesel. Зарахована на паливну картку сума, замість пального, може бути використана Покупцем на придбання будь-яких інших товарів чи послуг в мережі заправних станцій ОККО. Кількість акційних автомобілів обмежена.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015