KIA Sportage у новій комплектації

16:33 30.01.2013
KIA Sportage у новій комплектації

Шановні пане та панове!

Поспішаємо повідомити всіх шанувальників даної марки, вже сьогодні Ви можете придбати KIA New Sportage в новій комплектації «mid» з 2-літровим дизельним двигуном та 6-ступеневою автоматичною трансмісією, за ціною 268 140 гривень*, 2013 року випуску.

Комплектація MID, поміж іншого, включає і такі опції, підігрів передніх та задніх сидінь; поперекова підтримка сидіння водія; зовнішні дзеркала, що регулюються дистанційно; з підігрівом, двозонний клімат-контроль; автоматичний контроль світла фар; система Bluetooth, та багато іншого чекає на вас в кросовері KIA Sportage.

* Поспішайте! Кількість автомобілів обмежена. Ціна включає ПДВ.

Наразі модельний ряд KIA в «Автоцентрі на Борщагівці» налічує 12 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio, Sorento, Soul, Sportage, та Venga.

Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в «Автоцентрі на Борщагівці», складає 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок є підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015