Презентація нового покоління Golf

17:23 26.10.2012
Презентація нового покоління Golf

Презентацію нового покоління Volkswagen Golf без сумніву можна назвати найочікуванішою автомобільною подією року. Перша зустріч з легендою відбулася у жовтні, на спеціальному допрем'єрному показі для журналістів у Берліні, а два тижні тому флагман Концерну Volkswagen було офіційно представлено на черговому міжнародному Паризькому автосалоні. Очікування та сподівання широкої аудиторії було виправдано, адже новинка, що стала ключовою фігурою стенду Volkswagen та предметом захоплення відвідувачів Салону, привернула до себе увагу та викликала небувалий ажіотаж.

Про те, що Volkswagen прагне продовжити успіх історії свого бестселлера, свідчать факти - салон Golf нового покоління став просторішим: комфортніше стало переднім пасажирам; на 30 літрів збільшено об'єм багажного відділення; впроваджено новий рівень безпеки - система попередження повторного зіткнення, проактивна система безпеки пасажирів PreCrash входять до серійного обладнання разом із функцією автоматичного регулювання дистанції ACC та можливістю вибору профілю їзди; модифіковано інформаційно-розважальні системи. Тож можна із впевненістю сказати, що характерними рисами нового Golf є прогресивність, інноваційність та новий рівень економічності й комфорту.

Зміни торкнулися і силових агрегатів, наприклад, бензиновий двигун потужністю 140 к.с. із функцією відключення циліндрів і витратами пального від 5,1 л/100 км (викиди СО2 - 121 г/км) дозволяє зменшити споживання пального на 23% у порівнянні зі своїми попередниками.

Новий Golf буде представлено на українському ринку із лінійкою турбованих бензинових двигунів: 1,2 л потужністю 105 к.с. (витрати пального - від 4,8 л/100 км, змішаний цикл); 1,4 л потужністю 122 к.с. (витрати пального - від 5,0 л/100 км, змішаний цикл); 1,4 л потужністю 140 к.с. (витрати пального - від 5,1 л/100 км, змішаний цикл), що працюють у парі із 6-ступінчатою механічною або 7-ступінчатою автоматичною коробкою передач із подвійним зчепленням DSG, а також дизельним дволітровим агрегатом потужністю 110 к.с. із 5-ступінчатою механічною або 6-ступінчатою автоматичною коробкою передач із подвійним зчепленням DSG.

Незабаром автомобілі Volkswagen Golf нового покоління надійдуть до офіційної дилерської мережі, та вже зараз ми знаходимося на порозі небувалих змін в автомобільному світі, оскільки вже сьогодні всі бажаючи мають змогу оформити замовлення на придбання новинки за ціною від $22 821.

Для замовлення Volkswagen Golf сьомого покоління просимо звертатися за тел.:(044) 566-00-40

* Ціна вказана з урахуванням ПДВ. Валюта - американський долар. Оплата здійснюється в національній валюті, згідно комерційному курсу, встановленому на день оплати.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015