Інформація ДАІ про порушення правил дорожнього руху в столиці 26.09.2012

13:27 27.09.2012
Інформація ДАІ про порушення правил дорожнього руху в столиці 26.09.2012

За 26 вересня співробітниками столичної ДАІ виявлено 609 порушень Правил дорожнього руху з боку водіїв. Найбільш розповсюдженим порушенням залишається перевищення швидкості – 267 порушень. За невиконання вимог дорожніх знаків та розміток до відповідальності притягнуто 38 водіїв, без необхідних документів керували автіками – 36 водіїв. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння затримано – 48 водіїв. Крім того виявлено 15 пішоходів-порушників.

ДАІ Києва звертає увагу водіїв на те, що в столиці з 19 вересня по 14 жовтня тривають профілактичні заходи під умовною назвою «Увага! Залізничний переїзд! Лише за минулу добу за порушення правил проїзду залізничних переїздів до відповідальності притягнуто 35 водіїв, а з початку року зареєстровано 480 відповідних порушень. Крім того, в столиці триває комісійне обстеження під умовною назвою «ДОРОГА» експлуатаційного стану утримання дорожньо-транспортних споруд і вулично-дорожньої мережі, в межах міської смуги, об’єктів дорожнього сервісу, а також облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок і місць концентрації ДТП, тощо.

Вчора, в столиці було зареєстровано 6 ДТП (5 наїздів на пішоходів) , в яких 6 осіб отримали травми. Увага розшук! Державтоінспекція м. Києва просить відгукнутись свідків дорожньо – транспортних пригод, що стались у Деснянському та Голосіївському районах. Невстановлені водії скоївши наїзди на пішоходів з місця пригод зникли.

26 вересня о 20 годині на Лісовому проспекті (Деснянський район) автомобілем «Мерседес Бенц 320» скоєно наїзд на пішохода – чоловіка 1951 року народження. Внаслідок наїзду пішохід отримав закриту черепно-мозкову травму, закриту травму грудної клітини, забиття головного мозку, перелом ребер та був доставлений до лікарні. Того ж дня о 22 годині 50 хвилин на вулиці Метрологічній, 16-а (Голосіївський район) невстановленим автомобілем було скоєно наїзд на 27-річного чоловіка. Його також з тяжкими травмами - закритою черепно-мозковою травмою, закритою травмою грудної клітини та живота, струсом головного мозку госпіталізовано до лікарні. В обох випадках після наїзду водії не зупинившись, залишили місце пригоди. У їх діях вбачається порушення п. 2.10 ПДР (у разі причетності до ДТП водій забов'язаний негайно зупинити транспортний засіб і залишатися на місці пригоди).

Столична ДАІ звертається до свідків з проханням надавати будь-яку інформацію стосовно ДТП на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово).

Зареєстровано 2 незаконних заволодіння транспортними засобами: Подільський район: а/м «Volkswagen LT35», н.з.АА1749ВС, 2001, білий; Святошинський район а/м «ВАЗ-210934», н.з. АА4960ОМ, 2011 р.в., сірий. Прийнято міри розшуку.

Інспекторами полку ДПС виявлено 3 автомобілі, що знаходились у розшуку, а саме: «Chevrolet Aveo», «Lexus ЕS 350», «Toyota Fortuner».

З початку нинішнього року задокументовано 59 фактів дачі хабара. Вчора, співробітники ДАІ за хабарництво затримали двох водіїв. Так, у Оболонському районі водій автомобіля «ВАЗ-21114» аби уникнути адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху пропонував хабар у розмірі 400 гривень та у Деснянському районі водій легковика «Деу Ланос» намагався дати також 400 гривень. Обох водіїв доставлено до райуправління міліції. Державтоінспекція нагадує, що за такі дії передбачена кримінальна відповідальність за ст. 369 КК України (пропозиція чи дача хабара) і карається штрафом або ж обмеженням волі на строк до 5 років.

Крім того, до райуправління міліції за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин доставлено - 1 особу, за хуліганство - 1, підробку документів - 1, порушення правил зберігання мисливської зброї - 1.


Источник: УГАИ
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015