Інформація ДАІ про порушення правил дорожнього руху в столиці 17.09.2012

11:21 18.09.2012
Інформація ДАІ про порушення правил дорожнього руху в столиці 17.09.2012

За 17 вересня співробітники столичної ДАІ виявили 764 водія порушника. Найбільш розповсюдженим порушенням залишається перевищення швидкості. Лише минулу добу було виявлено - 412. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння - 40, порушення правил проїзду пішохідних переходів - 24, невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки - 51, керування автомобілем без необхідних документів - 43. Крім того, за порушення ПДР в частині зупинки і стоянки до відповідальності притягнуто 95 водіїв.

За минулу добу зареєстровано 5 ДТП в яких 6 людей отримали травми. Столична Державтоінспекція вкотре звертає увагу на те, що в столиці почастішали ДТП за участю мотоциклістів. Незважаючи на те, що Державтоінспекція створила мобільні групи, які працюють на попередження ПДД за участю двохколісного транспорту дорожньо-транспортні пригоди ще мають місце. Вчора знову сталося ДТП за їх участю. Так, у Шевченківському районі о 20 годині на вулиці Богдана Хмкльницького, 15 сталося падіння мотоцикла «Ямаха». Внаслідок пригоди 26-річний водій отримав травми та з переломом стегна був доставлений до лікарні. Щоб уберегтись від біди ДАІ радить водіям не перевищувати швидкість, неухильно дотримуватися інших вимог Правил дорожнього руху та не забувати про уважність та обережність за кермом. Щоразу вирушаючи в поїздку не забувайте одягти захисні шоломи.

Вчора, скоєно три незаконних заволодіння транспортними засобами: Подільський район мотоцикл «ХGJ 125 Т-10», н.з.АА8251АА,2008 р.в., жовтого кольору; Печерський район а/м «БМВ Х5»», н.з.В-ХЕ777, 2007 р.в., чорний; Солом’янський район а/м «Мицубиси Аутлендер», н.з. АА8854 КА, 2010 р.в., сірий. Прийнято міри розшуку.

Вчора, співробітниками ДАІ виявлено 4 автомобілі, що знаходились у розшуку. До райуправління міліції за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин доставлено - 1 особу, за хуліганство - 2, за підробку документів (свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу) - 1. За хабарництво співробітники ДАІ у Голосіївському районі затримали водія автомобіля «Шевроле-Лачети». Аби уникнути адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху чоловік пропонував хабар у розмірі 400 гривень. Водія доставлено до райуправління міліції.

ДО УВАГИ ВОДІЇВ!

Столична Державтоінспекція інформує, що у зв'язку з проведенням реконструкції транспортної розв'язки на Поштовій площі з 22 год. 16 вересня 2012 до 25 травня 2013 року буде внесено зміни в організацію дорожнього руху транспорту, а саме:

Державтоінспекція звертається до водіїв з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, а також радить неухильно дотримуватись вимог дорожніх знаків і передусім тимчасово встановлених.


Источник: УГАИ
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015