Понеділок на дорогах столиці виявився вкрай важким і напруженим

10:40 05.09.2012
Понеділок на дорогах столиці виявився вкрай важким і напруженим

На початку 20 години на вулиці Крейсера Аврори, 9 трапилась дорожня пригода з важкими наслідками. За цією адресою була припаркована вантажівка «Ман». Місця для проїзду іншим водіям вистачало і все ж в неї на повному ходу, не гальмуючи врізався легковик «Шевроле Авео». Судячи з того, що авто майже повністю опинилось під фургоном, швидкість легковика була доволі високою. За кермом цього авто була жінка, 32-х років, що проживала в селищі Жуляни. Слідів гальмування не було виявлено. Отож чому водій не помітила таку габаритну перешкоду, буде з’ясовувати слідство.

Трохи згодом, неподалік місця цієї трагедії, біля Одеської площі, біля зупинки громадського транспорту «Теремки», трапилась ще одна пригода з важкими наслідками. Тут на позначеному пішохідному переходу під колеса мотоцикла «Хонда» потрапило двоє пішоходів. Ними виявились гості столиці, мешканки Рівненської області. Одна з них 1989 року народження загинула на місці пригоди, інша 1977 – з важкими травмами потрапила до лікарні. Госпіталізовано також водія мотоцикла.

Деякі засоби масової інформації повідомляють, що до цієї пригоди причетний позашляховик чорного кольору. За попередніми даними пішоходів збив мотоцикл, а про причетність інших транспортних засобів до цієї пригоди можна буде говорити пізніше після закінчення слідства.

Вже у вівторок, пізно вночі, біля зупинки громадського транспорту «Жуляни - 2» трапилась ще одна пригода. Як відомо тут іде реконструкція Великої кільцевої дороги, задіяно багато різноманітної техніки. На місці проведення робіт виставлені відповідні дорожні знаки, світловідбиваючі конуси. Однак їх чомусь не помітив водій вантажного «Мерседеса». Завантажений кількома тоннами друкованої продукції та пошти, ця машина прямувала на Західну Україну з Харкова. Досвідчений водій чомусь не помітив місце проведення робіт і зім’явши кілька дорожніх знаків врізався і пошкодив два катки. В результаті обидва механізми виведені з ладу, одного з машиністів катка госпіталізовано. Серйозні пошкодження також і у «Мерседеса». Його водій не зазнав травм. На місці пригоди він стверджував, що рухався зі швидкістю 60 км/годину і йому нібито створив аварійну ситуацію легковик. Як все було на справді буде з’ясовувати слідство.


Источник: УДАІ міста Києва
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015