19 - 22 квітня Арма Моторс проводить День відкритих дверей

17:20 18.04.2012
19 - 22 квітня Арма Моторс проводить День відкритих дверей

З радістю повідомляємо Вам, що 19 - 22 квітня 2012-го року компанія Арма Моторс проводить День Відкритих дверей "Техно Весна".

Якщо протягом цього періоду ви купуєте автомобіль Renault 2012-го року виробництва, то отримуєте можливість безкоштовно придбати оригінальні аксесуари та сувенірну продукцію Renault Boutique:

- при купівлі Logan, Logan MCV, Sandero, Symbol, Duster, Logan Van, Logan Pick-up ви безкоштовно отримуєте оригінальні аксесуари або сувенірну продукцію Renault на загальну суму 4000 грн;

- при купівлі Fluence, Megane (хетчбек, купе, RS), Clio RS, Scenic, Latitude, Koleos, Kangoo, Kangoo Express, Trafic, Master ви безкоштовно отримуєте оригінальні аксесуари або сувенірну продукцію Renault на загальну суму 6000 грн.

Також на Вас чекає презентація нового Renault Fluence Technofeel, який буде представлено у версії з бензиновим двигуном об’ємом 1,6 л, потужністю 110 к.с., п’ятиступеневою МКП та чотириступеневою АКП.

FLUENCE TECHNOFEEL – СТИЛЬ, КОМФОРТ ТА ІННОВАЦІЇ

У сучасному світі важко обійтися без інноваційних технологій. Fluence Technofeel турбується про найменші дрібниці, а в першу чергу, – про комфорт водія та пасажирів. Максимальний комфорт у автомобілі – це теж інновація.

Звичайно, що жоден День Відкритих дверей не минає без тест-драйвів модельного ряду Renault.

Неодмінно завітайте до нашого центру Renault на Кільцевій, візьміть участь в акції "Техно Весна", познайомтеся з новою лімітованою версією Renault Fluence Technofeel та пройдіть захоплюючі тест-драйви усього модельного ряду Renault.

Як завжди, на Вас чекає смачна кава, чай із солодощами та приємне проведення часу разом з Арма Моторс!

За додатковою інформацією звертайтеся за тел.: (044) 490 23 00


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015