Усім власникам Mazda ксенон за спеціальною ціною!

15:13 23.11.2011
Усім власникам Mazda ксенон за спеціальною ціною!

З початком зими кожен водій на власному досвіді відчуває, як буває нелегко в умовах підвищеної вологості, снігопаду, а часто і дощів та туману зберігати безпеку і комфорт за кермом. У таких непростих погодних умовах дуже важливо подбати про те, щоб у нічний час доби видимість за кермом була такою ж хорошою, як і в сонячну погоду. Враховуючи це та піклуючись про своїх Клієнтів, офіційний дилерський центр Mazda «ВіДі Скай Моторз» пропонує з 24 жовтня по 31 грудня 2011 року усім власникам Mazda скористатися 15% знижкою* на найпопулярнішу послугу у зимовий період — установку ксенону або біксенону. Звертаємо Вашу увагу, що у вартість установки ксенону у «ВіДі Скай Моторз» входить безкоштовне регулювання фар і гарантія на обладнання.

Якісний ксенон надає Вашому автомобілю виразного і стильного вигляду, виділяє його у потоці інших машин і заявляє про поважний статус свого власника. Високоінтенсивні промені ксенонового світла у 2,5 рази сильніші галогенових: вони не розсіюються в тумані і краплях дощу, а проходять крізь них, зберігаючи яскравість і забезпечуючи видимість Вашого авто іншими водіями.

Таким чином, більша світловіддача і оглядовість, економічність, довгий термін служби, а найголовніше — максимальна безпека і комфорт на дорозі визначають необхідність установки ксенону в осінньо-зимовий період.

Ласкаво просимо у «ВіДі Скай Моторз» — Ваш офіційний дилерський центр Mazda на Кільцевій!

*Знижка розповсюджується на роботи та матеріали. Детальну інформацію можна отримати в офіційному сервісному центрі Mazda «ВіДі Скай Моторз» або за телефоном відділу сервісу: (044) 591-88-89


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015