Свято усіх мам пролунало в АВТОГРАДІ

14:20 16.05.2011
Свято усіх мам пролунало в АВТОГРАДІ

Традиційним місцем сімейних розваг став АВТОГРАД на Пухова, 85 у Рівному. 8 травня тут відбувалося справжнє свято, приурочене до Дня матері. Відвідати автомобільний комплекс у цей день прийшло чимало рівнян. Святковий концерт, конкурси та вікторини, а також багато подарунків приготували організатори всім гостям.

Гарно провести час із сім’єю поміж новеньких автомобілів — давно не новина для рівнян та гостей міста. До автомобільної компанії, яка шанує сімейні цінності й організовує цікаві веселощі, вже спеціально приїздять цілими родинами, щоб цікаво провести час із дітьми. Ще перед початком святкування Дня матері гості заходу із цікавістю розглядали виставлені перед автосалоном новенькі автомобілі від відомих світових брендів: Honda, Volkswagen, Skoda, Seat, Fiat, Renault, Lada.

Між тим їх дітлахи із впевненістю сідали за кермо автомобілів, які були наповнені повітряними кульками та подарунками і з притаманною для малюків безпосередністю роздивлялись вишукані та затишні салони машин.

— Нам дуже приємно, що так багато рівнян та гостей міста відвідують АВТОГРАД всією родиною. Адже сім’я та діти — це головні цінності кожної людини, — розповідає заступник директора АВТОГРАДА Микола КРИСТОПЧУК. — Ми цінуємо всіх клієнтів та відвідувачів автомобільного комплексу і тому створюємо кращі умови як для придбання та ремонту автомобілів, так і просто веселого сімейного відпочинку у нас в автомобільному містечку.

Вже на початку свята позитивні емоції гостям дарував виступ зразкового гурту "Фантазія" Міського будинку культури. Малята після виступу й самі охоче згадували віршики та пісеньки про своїх матусь, а бути сміливішими перед аудиторією малюкам допомагали веселі клоуни.

Ще більше шквал емоцій та адреналіну в АВТОГРАДІ вирував під час спільних батьківсько-дитячих конкурсів, у яких команда батьків змагалась із малюками на стрибання зі скакалкою, оминання дорожніх перепон та багато іншого.

Справжнім подарунком для матусь став конкурс "Пекельна кухня", де татусі змагалися на швидке й оригінальне приготування смачних салатів із запропонованих продуктів. Кулінарну майстерність татусів оцінювали жінки, яких потім пригощали приготованими стравами.

Мами ж після цього фантазували над створенням квіткових ікебан, які із задоволенням забрали додому.

Між конкурсами публіка насолоджувалась виступом зразкового ансамблю сучасного танцю "Калинонька" та сольним виконанням фіналістки дитячого конкурсу "Євробачення" Юлією Бойко.

Не обішлось би свято без партнерів заходу. Керівництво «Автограду» дякує: Страховій компанії «ІНГО Україна», Пат «Плюс Банк», ПАТ «Укрсоцбанк» .

Отримавши масу позитивних емоцій та призів, гості цікавились датою наступних розваг для сім’ї, даючи надію малюкам у швидкому майбутньому завітати до АВТОГРАДА за новою порцією драйву.

Сім’я лікарів Тетяна і Тарас ВАТЛІЦОВИ: — Наша сім’я дуже гарно і продуктивно провела час. Чоловік позмагався у конкурсі приготування салатів й годував журі із ложечки. Ми тут уперше, а про такі класнючі розваги в АВТОГРАДІ нам розповіли знайомі.

Сім’я Наталії та Олександра ЮЩУКІВ були в АВТОГРАДІ на новорічні свіята, тож, коли діти дізнались, що знову їдуть сюди на свято — у малюків емоції просто зашкалювали.

Сім’я Оксани і Дмитра КОРОЛЬОВИХ вперше на сімейному святі в АВТОГРАДІ. Подружжя запевнило, що не останній, бо такого азарту та драйву давно не відчували. Донечці Мар’янці найбільше сподобались конкурси. Саме такої атмосфери не вистачає більшості рівненських сімей, які люблять гарно проводити час разом.

4 червня АВТОГРАД запрошує всіх рівнян та гостей міста на святкування "Дня дитини": м. Рівне, вул. Пухова, 85, тел. (0362) 69-00-03.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015