АВТОГРАД знову завойовує перемогу

11:49 14.03.2011
АВТОГРАД знову завойовує перемогу

Працівник Рівненської автомобільної компанії «Автоград» здобув перемогу у всеукраїнському конкурсі автослюсарів HONDA. Механік сервісного центру Honda Василь Лис посів 2 почесне місце у змаганнях серед автослюсарів, організованих офіційним імпортером компанією «Хонда Україна» . В якості подарунку на переможця очікує незабутня 5-денна поїздка до екзотичного міста Стамбул в Туреччині.

Керівництво «Автограду» та колеги вітають Василя з перемогою та висловлюють подяку за те, що він гідно представив компанію на загальноукраїнському рівні.

«Ми вкотре радіємо та пишаємося досягненнями наших працівників, які не лише підвищують рівень своєї майстерності, але і дають доказ того що «АВТОГРАД» - це лідер, не лише на місцевому але і на загальноукраїнському рівні - розповідає директор «Автограду» Вікторія Коржиньовська, - на сьогодні ми в компанії створюємо максимально сприятливі умови, щоб наші працівники могли самореалізовуватись, підвищувати рівень своєї кваліфікації, а отже і рівень обслуговування в наших сервісних центрах».

Василь Лис працює в компанії з початку відкриття автоцентру Honda у Рівному . За час своєї роботи у сервісному центрі Василь завоював повагу та довіру багатьох власників автомобілів Honda.

Професійний автомеханік, хороший колега, надійний друг – так про Василя відгукуються його колеги по роботі . Окрім того він хороший сім’янин та виховує 2 маленьких донечок.

Вітаємо Василю! Так Тримати!


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015