Прийди та заведи новий Renault Sandero!

15:26 25.11.2010
Прийди та заведи новий Renault Sandero!

 

В Рівненському автосалоні Renault з 20 листопада по 20 грудня проходить акція «Прийди та заведи», за умовами якої можна стати власником нового Renault Sandero… цілком безкоштовно*!

Що потрібно зробити, щоб виграти новий RenaultSandero? Все дуже просто!

Крок 1. Завітати в автосалон Renault , що по вул. Пухова, 85

Крок 2. Заповнити анкету – тепер ви учасник акції!

Крок 3. Витягнути конверт зі щасливим ключем!

Крок 4. Вставити ключ до упору та провернути його!

Крок 5. Ну а двигун заведеться сам! Якщо ваш ключ підходить – ви відразу стаєте власником нового автомобіля Renault Sandero.

Якщо ні - все рівно без подарунку ви не залишитесь, а отримаєте стильний сувенір від Renault.Всі ключі запаковані в герметичну упаковку. Використані ключі до участі в акції більше не залучаються , а кладуться до спеціальної прозорої коробки, що стоїть в салоні . Тобто з часом шанси виграти автомобіль збільшуються.

Отож не баріться та поспішайте до автосалону Renault на Пухова, 85 випробувати свою удачу. Приходьте зі своєю сім’єю та друзями. ПО -перше, так веселіше. ПО-друге, більше шансів. ПО-третє, місця вистачить всім, адже Renault Sandero по-справжньому просторий автомобіль , що суміщає в собі масу переваг: маневреність, економічність, практичність і в той же час стильний та сучасний дизайн.

Коштує Renault Sandero 88900 грн. Але зараз кожен має шанс отримати його безкоштовно*!

Ваш Renault Sandero чекає на Вас в автосалоні Renault за адресою:. м. Рівне, АВТОГРАД, вул. Пухова, 85 Тел..(0362) 69-05-12

*Придбання товару за 1 грн.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015