2000 безкоштовних фінансувань автомобілів Volkswagen в червні та липні!

17:41 16.06.2010
2000 безкоштовних фінансувань автомобілів Volkswagen в червні та липні!

Покупці автомобілів, які в червні та липні придбають одну із моделей Volkswagen та скористаються фінансовими послугами від Порше Лізинг Україна або Порше Мобіліті повністю звільняються від сплати адміністративної комісії.

Протягом цих місяців всі офіційні дилери Volkswagen проведуть Дні Відкритих дверей, під час яких всі не тільки зможуть ще раз переконатися в високій якості автомобілів цієї марки, а й отримати переваги від привабливих цін та чесних та надійних фінансових рішень. 2000 сертифікатів на безкоштовне фінансування, чекають в дилерській мережі Volkswagen на клієнтів, які готові пройти тест-драйв.

Розмір адміністративної комісії при лізингу складає 1,5% від вартості автомобіля та 2,5% від вартості фінансування при кредиті. Клієнти, які відвідають салони Volkswagen в період проведення Днів відкритих дверей, зможуть заощадити ці кошти.

Додаткову інформацію та конкретні пропозиції щодо умов фінансування Ви отримаєте у всіх дилерів Volkswagen на всій території України або в Інтернеті: www.porscheleasing.com.ua або www.porschemobility.com.ua


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015