18 травня у «Крістал Холі» відбулася грандіозна презентація нових моделей Porsche Cayenne

12:35 21.05.2010
18 травня у «Крістал Холі» відбулася грандіозна презентація нових моделей Porsche Cayenne

18 травня у «Крістал Холі» відбулася грандіозна презентація нових моделей Porsche Cayenne. На події був присутній Крістіан Штекель – регіональний менеджер Porsche Центральної та Східної Європи.

«Точно в ціль» - під таким гаслом пройшла ця подія, адже нові Cayenne влучили в «десятку» всіма своїми можливостями.

Розпочато було з прес - конференції на якій виступили: бренд директор Porsche, «Віннер Імпортс Україна» пан Петро Рондяк, заступник бренд директора Porsche, генеральний менеджер «Порше Центр Київ» пан Сергій Корольов та спеціальний гість - пан Крістіан Штекель, регіональний менеджер Porsche, Центральна та Східна Європа.

Мета самої презентації була не зовсім звичайна. Гостей знайомили з тим, що вважали добре знаним. Але на те, що зроблено талановито завжди очікує винагорода, інколи, навіть, у багатьох проявах. Саме це довели нові моделі Cayenne.

Під час їхнього створення мета була однозначною. Ще більше Porsche. Також були зрозумілі і задачі, поставлені перед інженерами. Удосконаленню підлягає все, крім логотипу.

Результат – знову був посилений характер моделей Cayenne. За рахунок більшої спортивності, за рахунок зменшення витрат пального, за рахунок зниження викидів СО2, покращення динамічних характеристик та значного зменшення ваги автомобілів. Тобто за рахунок передових технологій Porsche.

Розробники сконцентрувалися на найголовнішому – на суті.

На самій презентації у «Крістал Холі» були представлені моделі: Porsche Cayenne S та Porsche Cayenne Turbo. Подія була яскравою та витриманою у стилі всесвітнього лідера автомобільної індустрії. У програмі були: художниця Дар`я Пушанкіна з пісочною анімацією, яка втілила в образах тварин основні риси характеру нових Cayenne; лазерне шоу; виступ балету; музика від DJ Eva. Ведучим заходу виступив Антін Мухарський.

www.ua.porsche.com

Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015