Свято Миколая у «Захід Моторс»!

12:01 25.12.2009
Свято Миколая у «Захід Моторс»!

Вже хорошою традицією для всіх власників автомобілів бренду Mazda стали «Дні Відкритих Дверей» у дилерській мережі Mazda. Не встигли вщухнути емоції у Mazda –поціновувачів після літнього Дня Відкритих Дверей, як компанія «Захід Моторс» гостинно запросила всіх знову на зустріч в автосалоні з нагоди Дня Св. Миколая. На свято особливо чекали найменші Mazda - шанувальники, адже за свої вияви любові до бренду отримували щедрі дарунки від Св. Миколая.

«День Відкритих Дверей Mazda» навмисно був приурочений до свята Миколая, адже саме це свято ,як у дорослих, так і дітей незалежно від статків, віку та моделей обраного авто, асоціюється з позитивним настроєм, вірою у перемогу добра над злом та подарунками. А бренд Mazda, як ніхто інший розуміє дане позиціонування та світогляд завдяки філософії бренду під назвою «Zoom-Zoom».

Формат свята – концертно - розважальне шоу з постійними інтерактивними елементами, що дало можливість перетворити як маленького? так і дорослого глядача на активного учасника. На свято до дітей завітали? окрім традиційно улюблених ангела та Св. Миколая, казкові герої-чаклунка Мортиція ,білий Ведмідь , Шрек та Фіона . Чаклунка виявилась злою та зачаклувала автомобіль Mazda Св.Миколая, щоб він не зміг приїхати до дітей з подарунками. Наші маленькі гості виявились дуже кмітливими та розумними, і разом із казковими героями їм вдалось здобути перемогу над злою чаклункою та отримати довгоочікувані подарунки.

На свято завітало понад 350 дітей та стільки ж дорослих. Найактивніше готувались до свята – діти, адже на зустріч із Св. Миколаєм було принесено близько 100 малюнків, які будуть брати участь в конкурсі на визначення найкращого та отримають приємні сюрпризи до Різдвяних Свят. «Новорічна Казка» Св. Миколая та Компанії «Захід Моторс» отримає своє продовження і після 19 грудня, адже окрім дітей ще 10 дорослих учасників отримали сертифікати на знижку при придбанні та обслуговуванні свого авто.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015