Новости за 31.05.2024

Найшвидший та найдорожчий Volkswagen Golf показали на відеоНайшвидший та найдорожчий Volkswagen Golf показали на відео
Заряджений Volkswagen Golf R зміниться зовні та всередині й стане потужнішим. Модель пропонуватимуть у кузовах хетчбек та універсал.
Американський репер створив Tesla Cybertruck у стилі MaybachАмериканський репер створив Tesla Cybertruck у стилі Maybach
Один з американських реперів виконав доволі екстравагантний тюнінг позашляховика, щоб машина візуально відповідала Mercedes-Maybach GLS і S-Class, якими він також володіє.
Skoda запускає новий симуляційний центр для випробувань автомобілівSkoda запускає новий симуляційний центр для випробувань автомобілів
Новий центр імітаційного моделювання призначений для тестування силових і теплових систем управління авто з бензиновими, дизельними, гібридними та електричними силовими агрегатами.
В Японії випустили незвичний портативний електроскутерВ Японії випустили незвичний портативний електроскутер
Новий Icoma Tatamel Bike здатен розігнатися до 40 км/год та подолати до 30 км без підзарядки. Електроскутер легко складається для перевезення в громадському транспорті.
Great Wall закриває свою європейську штаб-квартируGreat Wall закриває свою європейську штаб-квартиру
Китайська компанія Great Wall Motor (GWM) почувається невпевнено в Європі через слабкі продажі в сегменті електромобілів і труднощі з адаптацією до місцевих традицій керування.
«Київавтодор» заявив про нестачу до 30 відсотків працівників«Київавтодор» заявив про нестачу до 30 відсотків працівників
На окремих підприємствах дорожньої галузі столиці не вистачає 28-30 відсотків фахівців.
В Україну повертається кросовер KIA SorentoВ Україну повертається кросовер KIA Sorento
KIA Sorento 2024 оновився зовні та став сучаснішим усередині. В Україні кросовер дебютував із економічним 2,2-літровим турбодизелем.
Daimler розпочинає програму з переробки акумуляторів електромобілівDaimler розпочинає програму з переробки акумуляторів електромобілів
Компанія Daimler Truck заявила, що переробка літій-іонних акумуляторів є частиною її планів на шляху максимізувати термін служби акумуляторів і зменшити матеріальні відходи.
Кабмін підтримав підвищення штрафів за «джипінг» у заповідниках у 50 разівКабмін підтримав підвищення штрафів за «джипінг» у заповідниках у 50 разів
Уряд схвалив законопроєкт про посилення адміністративної відповідальності за правопорушення на заповідних територіях.
KG Mobility презентувала недорогий електричний фургон-кросоверKG Mobility презентувала недорогий електричний фургон-кросовер
Електромобіль KGM Torres EVX Van має вантажний відсік місткість 1462 л. Кросовер оснащений 207-сильним електромотором і може проїхати 411 км без підзарядки.
Subaru анонсувала швидкий дебют нового спорт-седана WRX tSSubaru анонсувала швидкий дебют нового спорт-седана WRX tS
Повноцінної гарячої STI-версії у нинішнього WRX немає. Новий WRX tS від спортивного підрозділу Subaru Tecnica International розглядається як його альтернатива.
Toyota розробляє серію нових двигунів внутрішнього згорянняToyota розробляє серію нових двигунів внутрішнього згоряння
Голова Toyota Акіо Тойода прогнозує, що частка ринку електромобілів, що працюють від акумуляторів, ніколи не перевищить 30 відсотків. Японський автовиробник продовжує розробку ДВЗ.
Старий Suzuki після ДТП перетворили на авто для «Божевільного Макса»Старий Suzuki після ДТП перетворили на авто для «Божевільного Макса»
Кросовер Suzuki SX4 нестандартно відновили після аварії. У нього повністю нова передня частина з брутальним дизайном та величезні позашляхові шини.
Renault розробить Twingo за допомогою китайського партнераRenault розробить Twingo за допомогою китайського партнера
Компанія Renault шукає партнера серед китайських виробників для спільної роботи над електричним Twingo нового покоління.
Дрібногуртові ціни на бензин розвернулися на 180 градусівДрібногуртові ціни на бензин розвернулися на 180 градусів
Дрібногуртові ціни на бензин почали зростати. Це викликано зростанням валютного курсу й зменшення кількості пропозицій. Крім того, олії у вогонь підлили європейські котирування, які зросли після шестиденного зниження.
Старий Toyota Land Cruiser переробили на автодім для екстремальних мандрівокСтарий Toyota Land Cruiser переробили на автодім для екстремальних мандрівок
Автодім Toyota Land Cruiser 80 обладнали жилим відсіком із розкладним диваном, кухнею та портативним душем. Збільшений кліренс та великі шини покращили позашляхові можливості авто.
Volkswagen презентував сімейну версію TiguanVolkswagen презентував сімейну версію Tiguan
Сімейство третього покоління Volkswagen Tiguan поповнилося подовженою версією із приставкою L Pro у назві.
Renault та Geely спільно розроблятимуть нові двигуниRenault та Geely спільно розроблятимуть нові двигуни
Компанія HORSE Powertrain Limited була офіційно створена 31 травня 2024 року, кожна група володіє половиною акцій нової компанії.
У закинутому сараї виявили викрадені ретроавтоУ закинутому сараї виявили викрадені ретроавто
У Канаді зловмисники викрали 16 колекційних ретроавто. Поліції вдалося знайти зниклі раніше вінтажні Chevrolet Corvette, Dodge Charger, Ford V8 і Thunderbird.
Hyundai звинуватили у використанні дитячої праці на заводі у СШАHyundai звинуватили у використанні дитячої праці на заводі у США
Вперше в історії США подали до суду на компанію рівня Hyundai за дитячу працю.
Новий BMW M4 GT3 EVO оцінили у 625 тисяч доларівНовий BMW M4 GT3 EVO оцінили у 625 тисяч доларів
Оновлений BMW M4 баварці представили на початку цього року. Відповідно до нового вигляду переглянули й гоночні M4 GT3 та M4 GT4, дебют яких в автоспорті запланований на сезон 2025 року.
У США «схрестили» Jeep Wrangler та Land Rover DefenderУ США «схрестили» Jeep Wrangler та Land Rover Defender
Позашляховик нагадує Land Rover Defender, проте збудований на шасі Jeep Wrangler. Його комплектують великими V8 потужністю 426-450 сил.
Karoo анонсувала будинок на колесах, що поєднує компактний дизайн і функціональністьKaroo анонсувала будинок на колесах, що поєднує компактний дизайн і функціональність
Будинок на колесах Karoo Adventure спробував переосмислити категорію кемперів зводячи до мінімуму компроміси.
Tesla готує умови для запуску у Китаї свого програмного забезпечення FSDTesla готує умови для запуску у Китаї свого програмного забезпечення FSD
Tesla ініціювала процедури в Китаї для реєстрації свого програмного забезпечення «повного автономного водіння» (FSD), яке дозволить тестувати його на дорогах загального користування перед тим, як його розгортати для клієнтів.
На аукціон виставили вінтажний суперкар Ferrari зіркової поп-дівиНа аукціон виставили вінтажний суперкар Ferrari зіркової поп-діви
Ferrari Dino 246 GTS - середньомоторний суперкар, названий на честь сина Енцо Феррарі. Авто оснащене 195-сильним V6 і здатне розвинути 245 км/год.
Електричний трактор Seederal показали офіційноЕлектричний трактор Seederal показали офіційно
Французький стартап Seederal нещодавно представив свій перший прототип електричного трактора, лише через рік після оголошення першого раунду фінансування.
Митниця вивчає природу неадекватно низьких цін на ДПМитниця вивчає природу неадекватно низьких цін на ДП
Митними органами у квітні-травні поточного року проведено додаткові посилені контрольні заходи, спрямовані на виявлення можливих шляхів контрабанди нафтопродуктів.
Народний майстер створив діючу копію Mercedes-Benz G-Class із дереваНародний майстер створив діючу копію Mercedes-Benz G-Class із дерева
«Гелендваген» відтворили в дереві до найменших деталей. Позашляховик здатен самостійно пересуватися, в нього працюють фари та склоочисники.
Презентація Нового Jeep Wagoneer S - перший повністю 100% електричний преміальний SUV від JeepПрезентація Нового Jeep Wagoneer S - перший повністю 100% електричний преміальний SUV від Jeep
Електромобіль Jeep Wagoneer S пропонує захоплюючі подорожі завдяки дуже високій потужності на рівні 600 кінських сил, а також миттєвим відгукам електроприводу з надзвичайним крутним моментом понад 800 Нм.
Чи існує оптимальна моторна олива?Чи існує оптимальна моторна олива?
Більшість автомобілістів поділяють моторні оливи на три класи: синтетичні, напівсинтетичні та мінеральні. Більш просунуті знають, що синтетичні найчастіше зустрічаються на таких основах як: поліальфаолефінова (ПАО) та гідрокрекінгова (НС).
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015